تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۷۲۱
روز دانشجو

مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما مراسم گرامی داشت روز دانشجو با حضور استاد حسن رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی روز دوشنبه 19 آبان ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.

در این مراسم رحیم پور ازغدی با موضوع « نقش دانشجوی رسانه در تمدن سازی» سخنرانی خواهد کرد.

برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.
نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما، نمایشگر ( مانیتور) روابط عمومی حاوی اخبار دانشگاه پس از طی دوره ای آزمایشی، در سالن ورودی این دانشگاه شروع به کار کرد...