تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۴۹۸
روز دانشجو

مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما مراسم گرامی داشت روز دانشجو با حضور استاد حسن رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی روز دوشنبه 19 آبان ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.

در این مراسم رحیم پور ازغدی با موضوع « نقش دانشجوی رسانه در تمدن سازی» سخنرانی خواهد کرد.

با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.
دومین جلسه کمیته ارتباطات علم «جایزه بین المللی مصطفی» با حضور دکتر اسفندیاری، مدیران دانشگاه و نمایندگان سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد.