تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۲۶۰
روز دانشجو

مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما مراسم گرامی داشت روز دانشجو با حضور استاد حسن رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی روز دوشنبه 19 آبان ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.

در این مراسم رحیم پور ازغدی با موضوع « نقش دانشجوی رسانه در تمدن سازی» سخنرانی خواهد کرد.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.