تعداد بازدید : 446 - تاریخ خبر : دوشنبه 5 آذر 1397 - 01:08
دانشگاه صدا ‌و‌ سیما میزبان چهره ها، فعالان و پژوهشگران فناوری بازی های دیجیتال

دومین دوره ملی و اولین دوره بین المللی کنفرانس تحقیقات بازی های دیجیتال، هشتم و نهم آذر 1397 و با حضور اندیشمندان، فعالان و پژوهشگران این بخش در دانشگاه صدا ‌و‌ سیما برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از دبیرخانه کنفرانس DGRC2018 در روز نخست، نشست تخصصی «کارکرد بازی‌ ای دیجیتال در پرورش توانایی‌ ای شناختی» با حضور دکتر مهناز استکی، دکتر رضا خسرو آبادی، دکتر  Minhua Eunice Ma و دکتر یوسف خدابنده‌ لو برگزار خواهد شد.

نام و عنوان برخی از چهره ها و برنامه زمان بندی این کنفرانس دو روزه به شرح زیر است.

برنامه روز پنجشنبه 8 آذر

برنامه روز جمعه 9 آذر

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.