تاریخ خبر:‌دوشنبه ۵ آذر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۹۲۴
دانشگاه صدا ‌و‌ سیما میزبان چهره ها، فعالان و پژوهشگران فناوری بازی های دیجیتال

دومین دوره ملی و اولین دوره بین المللی کنفرانس تحقیقات بازی های دیجیتال، هشتم و نهم آذر 1397 و با حضور اندیشمندان، فعالان و پژوهشگران این بخش در دانشگاه صدا ‌و‌ سیما برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از دبیرخانه کنفرانس DGRC2018 در روز نخست، نشست تخصصی «کارکرد بازی‌ ای دیجیتال در پرورش توانایی‌ ای شناختی» با حضور دکتر مهناز استکی، دکتر رضا خسرو آبادی، دکتر  Minhua Eunice Ma و دکتر یوسف خدابنده‌ لو برگزار خواهد شد.

نام و عنوان برخی از چهره ها و برنامه زمان بندی این کنفرانس دو روزه به شرح زیر است.

برنامه روز پنجشنبه 8 آذر

برنامه روز جمعه 9 آذر

مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی  تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمو...
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)