تاریخ خبر:‌دوشنبه ۵ آذر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۸۸۷
دانشگاه صدا ‌و‌ سیما میزبان چهره ها، فعالان و پژوهشگران فناوری بازی های دیجیتال

دومین دوره ملی و اولین دوره بین المللی کنفرانس تحقیقات بازی های دیجیتال، هشتم و نهم آذر 1397 و با حضور اندیشمندان، فعالان و پژوهشگران این بخش در دانشگاه صدا ‌و‌ سیما برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از دبیرخانه کنفرانس DGRC2018 در روز نخست، نشست تخصصی «کارکرد بازی‌ ای دیجیتال در پرورش توانایی‌ ای شناختی» با حضور دکتر مهناز استکی، دکتر رضا خسرو آبادی، دکتر  Minhua Eunice Ma و دکتر یوسف خدابنده‌ لو برگزار خواهد شد.

نام و عنوان برخی از چهره ها و برنامه زمان بندی این کنفرانس دو روزه به شرح زیر است.

برنامه روز پنجشنبه 8 آذر

برنامه روز جمعه 9 آذر

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حکمی دکتر محمدحسین ساعی عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما را به ریاست دانشگاه سوره منصوب نمودند.
محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم ماجرای نیمروز موضوع قسمت جدید برنامه نمای نو دانشگاه صداوسیما است.
آثار دانشجویان خانم محبوبه علی آقایی و محمدحسین آزادی به مرحله نهایی جشنواره نشریات دانشگاه‌های سراسر کشور راه یافت.
خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.