تعداد بازدید : 837 - تاریخ خبر : 1395/10/16 - 07:19
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
درخشش میکاییل براتی دانشجوی دانشگاه صداوسیما در مسابقات "فن آورد"
میکاییل براتی دانشجوی رشته انیمیشن دانشگاه صداوسیما در سومین دوره مسابقه "فن آورد" که در دانشگاه شریف برگزار شد، در رشته تصویر سازی موفق به کسب مقام اول شد.

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، در رشته گرافیک این دوره از مسابقات، بخش های تبلیغات، تصویرسازی، هویت بصری وجود داشت، که میکاییل براتی در رشته تصویرسازی رتبه اول را کسب کرد.

مسابقات "فن آورد" مجموعه رقابت های تخصصی مهارت سنجی در رشته های برنامه نویسی کامپیوتر، داده کاوی، گرافیک، برنامه نویسی موبایل، مهندسی برق، معماری و osint است.

"فن آورد" با هدف تسهیل ارتباط صنعت و بازار کار با جامعه متخصصین از سال ۱۳۹۳ اقدام به برگزاری رقابت های سراسری فن آورد کرده است.

این رقابت ها در وهله اول به شناسایی نیازمندی های بخش صنعت پرداخته و با تعریف سنجه های مناسب اقدام به شناسایی و ارزیابی افراد توانمند از سراسر کشور در حوزه های شناسایی شده می پردازد.

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...