تعداد بازدید : 991 - تاریخ خبر : دوشنبه 13 دی 1395 - 05:24
تحصیلات تکمیلی
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد-علیرضا علیپور صفاریان
نظری: واکاوی نقش کهن الگوها در سریالهای تلویزیون در سه دهه اخیر با مطالعه موردی: مجموعه های تلویزیونی مختارنامه، سلطان و شبان و مثل آباد عملی: نیمکت

رشته: تهیه کنندگی گرایش نمایش

استاد راهنما: دکتر علی رجب زاده طهماسبی

استاد مشاور: دکتر احمد سفلایی

استادان داور: دکتر کاظم نظری- مهندس جعفری جلوه

مدیر جلسه: آقای علی اصغر دارایی

چهارشنبه مورخ 95/10/14 ساعت 11

مکان: نمایش یک کتابخانه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...
نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا وسیما در 17 رشته و در دو گروه برادران و خواهران در حال برگزاری است.
رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.