تعداد بازدید : 618 - تاریخ خبر : 1395/10/13 - 05:24
تحصیلات تکمیلی
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد-علیرضا علیپور صفاریان
نظری: واکاوی نقش کهن الگوها در سریالهای تلویزیون در سه دهه اخیر با مطالعه موردی: مجموعه های تلویزیونی مختارنامه، سلطان و شبان و مثل آباد عملی: نیمکت

رشته: تهیه کنندگی گرایش نمایش

استاد راهنما: دکتر علی رجب زاده طهماسبی

استاد مشاور: دکتر احمد سفلایی

استادان داور: دکتر کاظم نظری- مهندس جعفری جلوه

مدیر جلسه: آقای علی اصغر دارایی

چهارشنبه مورخ 95/10/14 ساعت 11

مکان: نمایش یک کتابخانه

جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ...