تعداد بازدید : 605 - تاریخ خبر : 1395/10/11 - 03:03
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
قهرمانی تیم والیبال دانشجویان پرسپولیس در جام شهدای مدافع حرم
مسابقات لیگ والیبال دانشجویان دانشگاه صداوسیما با عنوان شهدای مدافع حرم که برای اولین بار در مجموعه ورزشی شهدای دانشگاه برگزار شد، با قهرمانی تیم پرسپولیس به پایان رسید

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، در بازی پایانی لیگ مسابقات والیبال، جام شهدای مدافع حرم دانشگاه، تیم دانشجویان پرسپولیس با نتیجه 3بر2 موفق به شکست تیم شهید همت شد.

اعضای تیم پرسپولیس را فیصل شیروانی، مرتضی ملک تجاری، هیمن باجلانی، محمد جواد اخلاق زاده، حامد حسین زاده، محمد احمدی، مهدی صدیقی و سید حسین نظامی تشکیل دادند.

تیم های پرسپولیس و شهید همت به ترتیب با برتری مقابل تیم های فرستنده و شهید آوینی به دیدار پایانی راه پیدا کرده بودند.

سید عارف علوی به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما معرفی شد.
جلسه دیدار دانشجویی با رییس و معاونان دانشگاه صدا و سیما در باره ضرورت و ویژگی های " نظام امتیازبندی دانش آموختگان" برای جذب در رسانه ملی برگزار شد.
جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.