تعداد بازدید : 721 - تاریخ خبر : 1395/10/11 - 03:03
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
قهرمانی تیم والیبال دانشجویان پرسپولیس در جام شهدای مدافع حرم
مسابقات لیگ والیبال دانشجویان دانشگاه صداوسیما با عنوان شهدای مدافع حرم که برای اولین بار در مجموعه ورزشی شهدای دانشگاه برگزار شد، با قهرمانی تیم پرسپولیس به پایان رسید

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، در بازی پایانی لیگ مسابقات والیبال، جام شهدای مدافع حرم دانشگاه، تیم دانشجویان پرسپولیس با نتیجه 3بر2 موفق به شکست تیم شهید همت شد.

اعضای تیم پرسپولیس را فیصل شیروانی، مرتضی ملک تجاری، هیمن باجلانی، محمد جواد اخلاق زاده، حامد حسین زاده، محمد احمدی، مهدی صدیقی و سید حسین نظامی تشکیل دادند.

تیم های پرسپولیس و شهید همت به ترتیب با برتری مقابل تیم های فرستنده و شهید آوینی به دیدار پایانی راه پیدا کرده بودند.

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...