تعداد بازدید : 1218 - تاریخ خبر : شنبه 11 دی 1395 - 03:03
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
قهرمانی تیم والیبال دانشجویان پرسپولیس در جام شهدای مدافع حرم
مسابقات لیگ والیبال دانشجویان دانشگاه صداوسیما با عنوان شهدای مدافع حرم که برای اولین بار در مجموعه ورزشی شهدای دانشگاه برگزار شد، با قهرمانی تیم پرسپولیس به پایان رسید

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، در بازی پایانی لیگ مسابقات والیبال، جام شهدای مدافع حرم دانشگاه، تیم دانشجویان پرسپولیس با نتیجه 3بر2 موفق به شکست تیم شهید همت شد.

اعضای تیم پرسپولیس را فیصل شیروانی، مرتضی ملک تجاری، هیمن باجلانی، محمد جواد اخلاق زاده، حامد حسین زاده، محمد احمدی، مهدی صدیقی و سید حسین نظامی تشکیل دادند.

تیم های پرسپولیس و شهید همت به ترتیب با برتری مقابل تیم های فرستنده و شهید آوینی به دیدار پایانی راه پیدا کرده بودند.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.