تعداد بازدید : 658 - تاریخ خبر : 1395/10/10 - 12:35
مدیریت فرهنگی ورزشی
آغاز ثبت نام نهایی عتبات عالیات دانشگاهیان
ثبت نام نهایی اعزام‌های عتبات عالیات دانشجویان در پایگاه اینترنتی سازمان حج و زیارت از دیروز 9 دی آغاز شد.

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سید محمد رضا فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، آخرین فرصت برای ثبت‌ نام نهایی دانشگاهیان به منظور اعزام به عتبات عالیات را اعلام کرد.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: دانشگاهیان یک هفته فرصت دارند تا برای اعزام به عتبات عالیات ثبت نام نهایی خود را انجام دهند. وی افزود دانشجویان می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی لبیک به نشانی www.labbayk.ir  ثبت نام نهایی خود را انجام دهند.

فقیهی در ادامه افزود: در این دوره، 16 هزار دانشگاهی به این سفر معنوی اعزام می شوند

مراسم تجلیل از نفرات برتر آزمون سراسری ۱۳۹۶ در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
پذیرش دانشجو از بین داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون سراسری سال 1396
رئیس دانشگاه صداو سیما در سومین نشست مسئولان استانی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: مسئولان اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان سراسر کشور می‌توانند ...
رییس دانشگاه صدا و سیما بر هدف‌مندی و به‌روزرسانی خدمات آموزشی مرکز علمی کاربردی رسانه تاکید کرد.
برای دریافت آخرین اخبار مربوط به حج, به آدرس http://labbaik.ir مراجعه کنید