تعداد بازدید : 592 - تاریخ خبر : 1395/10/07 - 10:41
تیم کارمندان فایر وال در جام فوتسال شهدای دانشگاه صداوسیما قهرمان شد
اولین دوره جام فوتسال کارمندان دانشگاه صداوسیما با عنوان جام شهدای دانشگاه با قهرمانی تیم فایر وال به پایان رسید.

اولین دوره جام فوتسال  کارمندان دانشگاه صداوسیما با عنوان جام شهدای دانشگاه با قهرمانی تیم فایر وال به پایان رسید.

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، مسابقات فوتسال جام کارمندان دانشگاه صداوسیما با حضور شش تیم به صورت دوره ای برگزار شد که تیم فایر وال با کسب ۱۶ امتیاز در مکان اول این مسابقات قرار گرفت.
تیم شهید جوانمرد نیز در این مسابقات به مقام دوم رسید.

رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی مسعود طالبی را به سمت سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه و دکتر محمد علی سبقتی به سمت سرپرست گروه فناوری ارتباطات و اطلاعات دانشکده ف...
نخستین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صدا و سیما با حضور اعضای جدید، برگزار شد.
نشست گرامیداشت شاعر نامدار و بلند آوازه ایران زمین، خواجه حافظ شیرازی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
تجلیل از استادان و پیشکسوتان علوم ارتباطات کشور در چهارمین همایش بین المللی مدیریت رسانه
آیین تودیع و معارفه رییس دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا وسیما در سالن آمفی تئاتر این دانشکده در شهر قم برگزار شد.