تعداد بازدید : 463 - تاریخ خبر : 1395/10/07 - 10:41
تیم کارمندان فایر وال در جام فوتسال شهدای دانشگاه صداوسیما قهرمان شد
اولین دوره جام فوتسال کارمندان دانشگاه صداوسیما با عنوان جام شهدای دانشگاه با قهرمانی تیم فایر وال به پایان رسید.

اولین دوره جام فوتسال  کارمندان دانشگاه صداوسیما با عنوان جام شهدای دانشگاه با قهرمانی تیم فایر وال به پایان رسید.

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، مسابقات فوتسال جام کارمندان دانشگاه صداوسیما با حضور شش تیم به صورت دوره ای برگزار شد که تیم فایر وال با کسب ۱۶ امتیاز در مکان اول این مسابقات قرار گرفت.
تیم شهید جوانمرد نیز در این مسابقات به مقام دوم رسید.

جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ...