تعداد بازدید : 488 - تاریخ خبر : 1395/10/05 - 12:39
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
برپایی نمایشگاه گردشگری استان خوزستان دردانشگاه صدا وسیما
به مناسبت گرامیداشت هفته گردشگری استان خوزستان و با همت واحد فرهنگی ورزشی دانشگاه و شهرداری خوزستان ،نمایشگاهی توسط علی صالحی دانشجوی رشته تلویزیون وهنرهای دیجیتال دانشگاه صدا وسیما وبا هدف معرفی استان به مدت یک هفته بر پا شد .

به مناسبت گرامیداشت هفته گردشگری استان خوزستان  و با همت معاونت فرهنگی دانشجویی ،نمایشگاهی توسط علی صالحی دانشجوی رشته تلویزیون وهنرهای دیجیتال دانشگاه صدا وسیما وبا هدف معرفی استان به مدت یک هفته بر پا شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علی صالحی گفت : این نمایشگاه با هدف آشنایی دانشجویان با آداب و رسوم و فرهنگ استان خوزستان  وهمچنین  وحدت شیعه وسنی، به مدت یک هفته دردانشگاه صدا وسیما در حال برگزاری است .

وی افزود:در این نمایشگاه غرفه‌های آثار هنری  شامل تابلو نقاشی با موضوع آداب ورسوم جنوب خوزستان ،صنایع دستی نظیر حصیر بافی ،سبد بافی ،کلاه های حصیری  وغذاهای محلی  وانواع محصولات خرما  نظیرارده ،شیره خرما ، معسل انواع حلوایی خرمایی ،ترشی جات وپنیر خرما و معرفی گل نرگس کوهی ، نخل خرما ، وهمچنین به نمایش گذاشتن  لباس های سنتی  وسایر جاذبه های دیدنی استان در معرض دید دانشجویان  است

خبرنگار : رزاقی

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...