تعداد بازدید : 732 - تاریخ خبر : یکشنبه 5 دی 1395 - 12:39
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
برپایی نمایشگاه گردشگری استان خوزستان دردانشگاه صدا وسیما
به مناسبت گرامیداشت هفته گردشگری استان خوزستان و با همت واحد فرهنگی ورزشی دانشگاه و شهرداری خوزستان ،نمایشگاهی توسط علی صالحی دانشجوی رشته تلویزیون وهنرهای دیجیتال دانشگاه صدا وسیما وبا هدف معرفی استان به مدت یک هفته بر پا شد .

به مناسبت گرامیداشت هفته گردشگری استان خوزستان  و با همت معاونت فرهنگی دانشجویی ،نمایشگاهی توسط علی صالحی دانشجوی رشته تلویزیون وهنرهای دیجیتال دانشگاه صدا وسیما وبا هدف معرفی استان به مدت یک هفته بر پا شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علی صالحی گفت : این نمایشگاه با هدف آشنایی دانشجویان با آداب و رسوم و فرهنگ استان خوزستان  وهمچنین  وحدت شیعه وسنی، به مدت یک هفته دردانشگاه صدا وسیما در حال برگزاری است .

وی افزود:در این نمایشگاه غرفه‌های آثار هنری  شامل تابلو نقاشی با موضوع آداب ورسوم جنوب خوزستان ،صنایع دستی نظیر حصیر بافی ،سبد بافی ،کلاه های حصیری  وغذاهای محلی  وانواع محصولات خرما  نظیرارده ،شیره خرما ، معسل انواع حلوایی خرمایی ،ترشی جات وپنیر خرما و معرفی گل نرگس کوهی ، نخل خرما ، وهمچنین به نمایش گذاشتن  لباس های سنتی  وسایر جاذبه های دیدنی استان در معرض دید دانشجویان  است

خبرنگار : رزاقی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...
نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا وسیما در 17 رشته و در دو گروه برادران و خواهران در حال برگزاری است.
رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.