تعداد بازدید : 393 - تاریخ خبر : 1395/10/05 - 12:39
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
برپایی نمایشگاه گردشگری استان خوزستان دردانشگاه صدا وسیما
به مناسبت گرامیداشت هفته گردشگری استان خوزستان و با همت واحد فرهنگی ورزشی دانشگاه و شهرداری خوزستان ،نمایشگاهی توسط علی صالحی دانشجوی رشته تلویزیون وهنرهای دیجیتال دانشگاه صدا وسیما وبا هدف معرفی استان به مدت یک هفته بر پا شد .

به مناسبت گرامیداشت هفته گردشگری استان خوزستان  و با همت معاونت فرهنگی دانشجویی ،نمایشگاهی توسط علی صالحی دانشجوی رشته تلویزیون وهنرهای دیجیتال دانشگاه صدا وسیما وبا هدف معرفی استان به مدت یک هفته بر پا شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علی صالحی گفت : این نمایشگاه با هدف آشنایی دانشجویان با آداب و رسوم و فرهنگ استان خوزستان  وهمچنین  وحدت شیعه وسنی، به مدت یک هفته دردانشگاه صدا وسیما در حال برگزاری است .

وی افزود:در این نمایشگاه غرفه‌های آثار هنری  شامل تابلو نقاشی با موضوع آداب ورسوم جنوب خوزستان ،صنایع دستی نظیر حصیر بافی ،سبد بافی ،کلاه های حصیری  وغذاهای محلی  وانواع محصولات خرما  نظیرارده ،شیره خرما ، معسل انواع حلوایی خرمایی ،ترشی جات وپنیر خرما و معرفی گل نرگس کوهی ، نخل خرما ، وهمچنین به نمایش گذاشتن  لباس های سنتی  وسایر جاذبه های دیدنی استان در معرض دید دانشجویان  است

خبرنگار : رزاقی

سید عارف علوی به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما معرفی شد.
جلسه دیدار دانشجویی با رییس و معاونان دانشگاه صدا و سیما در باره ضرورت و ویژگی های " نظام امتیازبندی دانش آموختگان" برای جذب در رسانه ملی برگزار شد.
جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.