تعداد بازدید : 703 - تاریخ خبر : شنبه 4 دی 1395 - 03:00
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
مهلت شرکت در جشنواره‌ کتاب سال فرهنگی دانشجویان تمدید شد
دانشجویان متقاضی برای ثبت نام و شرکت در نخستین دوره جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان سراسر کشور تا پایان وقت اداری چهارشنبه، ۲۹ دی‌ماه مهلت دارند

دانشجویان متقاضی برای  ثبت نام و شرکت در نخستین دوره جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان سراسر کشور تا پایان وقت اداری چهارشنبه، ۲۹ دی‌ماه مهلت دارند.

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با همکاری معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان اسناد و کتابخانه‌ ملّی جمهوری اسلامی ایران، در راستای توجه به تولیدات فرهنگی دانشجویان و ترغیب آنها به مطالعه کتاب، اولین دوره جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان سراسر کشور را برگزار می‌کند.

علاقه ‌مندان برای آگاهی از نحوه شرکت در این جشنواره و ثبت نام می‌توانند ، به نشانی اینترنتی جشنواره www.ecdcenter.ut.ac.ir مراجعه نمایند.

به رتبه‌های اول تا سوم هر بخش علاوه بر دیپلم افتخار و تندیس جشنواره به ترتیب 50، 30 و 20 میلیون ریال اهدا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...
نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا وسیما در 17 رشته و در دو گروه برادران و خواهران در حال برگزاری است.
رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.