تعداد بازدید : 813 - تاریخ خبر : شنبه 4 دی 1395 - 03:00
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
مهلت شرکت در جشنواره‌ کتاب سال فرهنگی دانشجویان تمدید شد
دانشجویان متقاضی برای ثبت نام و شرکت در نخستین دوره جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان سراسر کشور تا پایان وقت اداری چهارشنبه، ۲۹ دی‌ماه مهلت دارند

دانشجویان متقاضی برای  ثبت نام و شرکت در نخستین دوره جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان سراسر کشور تا پایان وقت اداری چهارشنبه، ۲۹ دی‌ماه مهلت دارند.

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با همکاری معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان اسناد و کتابخانه‌ ملّی جمهوری اسلامی ایران، در راستای توجه به تولیدات فرهنگی دانشجویان و ترغیب آنها به مطالعه کتاب، اولین دوره جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان سراسر کشور را برگزار می‌کند.

علاقه ‌مندان برای آگاهی از نحوه شرکت در این جشنواره و ثبت نام می‌توانند ، به نشانی اینترنتی جشنواره www.ecdcenter.ut.ac.ir مراجعه نمایند.

به رتبه‌های اول تا سوم هر بخش علاوه بر دیپلم افتخار و تندیس جشنواره به ترتیب 50، 30 و 20 میلیون ریال اهدا می‌شود.

بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در خصوص انتشار اظهاراتی غیر دقیق با موضوع استخدام دانش‌آموختگان این دانشگاه اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت بازگشت همه رشته‌های این دانشگاه به دفترچه آزمون کارشناسی ارشد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به شرح ذیل صادر کرد.
کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.