تعداد بازدید : 352 - تاریخ خبر : 1395/10/04 - 03:00
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
مهلت شرکت در جشنواره‌ کتاب سال فرهنگی دانشجویان تمدید شد
دانشجویان متقاضی برای ثبت نام و شرکت در نخستین دوره جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان سراسر کشور تا پایان وقت اداری چهارشنبه، ۲۹ دی‌ماه مهلت دارند

دانشجویان متقاضی برای  ثبت نام و شرکت در نخستین دوره جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان سراسر کشور تا پایان وقت اداری چهارشنبه، ۲۹ دی‌ماه مهلت دارند.

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با همکاری معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان اسناد و کتابخانه‌ ملّی جمهوری اسلامی ایران، در راستای توجه به تولیدات فرهنگی دانشجویان و ترغیب آنها به مطالعه کتاب، اولین دوره جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان سراسر کشور را برگزار می‌کند.

علاقه ‌مندان برای آگاهی از نحوه شرکت در این جشنواره و ثبت نام می‌توانند ، به نشانی اینترنتی جشنواره www.ecdcenter.ut.ac.ir مراجعه نمایند.

به رتبه‌های اول تا سوم هر بخش علاوه بر دیپلم افتخار و تندیس جشنواره به ترتیب 50، 30 و 20 میلیون ریال اهدا می‌شود.

سید عارف علوی به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما معرفی شد.
جلسه دیدار دانشجویی با رییس و معاونان دانشگاه صدا و سیما در باره ضرورت و ویژگی های " نظام امتیازبندی دانش آموختگان" برای جذب در رسانه ملی برگزار شد.
جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.