تعداد بازدید : 294 - تاریخ خبر : 1395/10/04 - 02:26
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
فردا آخرین فرصت ثبت نام عتبات دانشگاهیان/اعلام نتایج قرعه کشی در هفتم دی ماه
به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه به نقل از خبرگزاری میزان، رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: فردا یکشنبه 5 دی ماه، آخرین مهلت ثبت نام اعزام به عتبات دانشگاهیان است و این مهلت قابل تمدید نیست

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه به نقل از خبرگزاری میزان، رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: فردا یکشنبه 5 دی ماه، آخرین مهلت ثبت نام اعزام به عتبات دانشگاهیان است و این  مهلت قابل تمدید نیست

حجت الاسلام سید محمد رضا فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان اظهار کرد: تا صبح امروز 73 هزار نفر از دانشگاهیان برای اعزام به عتبات عالیات ثبت نام کرده اند.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان با بیان اینکه فردا یکشنبه 5 دی ماه آخرین مهلت ثبت نام است، افزود: قرعه کشی در روز 6 دی ماه به صورت اینترنتی انجام خواهد شد و نتایج آن روز 7 دی ماه در سایت لبیک اعلام می شود.

از میان افراد ثبت نام کرده  ۱۶۰۰۰ نفر از دانشگاهیان به قید قرعه راهی عتبات عالیات خواهند شد

سید عارف علوی به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما معرفی شد.
جلسه دیدار دانشجویی با رییس و معاونان دانشگاه صدا و سیما در باره ضرورت و ویژگی های " نظام امتیازبندی دانش آموختگان" برای جذب در رسانه ملی برگزار شد.
جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.