تعداد بازدید : 381 - تاریخ خبر : 1395/10/04 - 02:26
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
فردا آخرین فرصت ثبت نام عتبات دانشگاهیان/اعلام نتایج قرعه کشی در هفتم دی ماه
به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه به نقل از خبرگزاری میزان، رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: فردا یکشنبه 5 دی ماه، آخرین مهلت ثبت نام اعزام به عتبات دانشگاهیان است و این مهلت قابل تمدید نیست

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه به نقل از خبرگزاری میزان، رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: فردا یکشنبه 5 دی ماه، آخرین مهلت ثبت نام اعزام به عتبات دانشگاهیان است و این  مهلت قابل تمدید نیست

حجت الاسلام سید محمد رضا فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان اظهار کرد: تا صبح امروز 73 هزار نفر از دانشگاهیان برای اعزام به عتبات عالیات ثبت نام کرده اند.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان با بیان اینکه فردا یکشنبه 5 دی ماه آخرین مهلت ثبت نام است، افزود: قرعه کشی در روز 6 دی ماه به صورت اینترنتی انجام خواهد شد و نتایج آن روز 7 دی ماه در سایت لبیک اعلام می شود.

از میان افراد ثبت نام کرده  ۱۶۰۰۰ نفر از دانشگاهیان به قید قرعه راهی عتبات عالیات خواهند شد

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...