تعداد بازدید : 714 - تاریخ خبر : دوشنبه 24 آبان 1395 - 03:49
تحصیلات تکمیلی
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد- مجتبی خورشیدوند

رابطه استفاده از شبکه های اجتماعی موبایلی و احساس امنیت اجتماعی در بین جوانان شهر تهران

رشته تحصیلی: تحقیق در ارتباطات

استاد راهنما : دکتر سعید سرابی

استاد مشاور: دکتر حسن خجسته

استادان داور: دکتر جهاندار امیری- آقای علی اصغر دارایی

مدیر جلسه: دکتر محمد علی هرمزی زاده

زمان: سه شنبه مورخ 25/8/95 ساعت 9

مکان: نمایش یک کتابخانه

بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در خصوص انتشار اظهاراتی غیر دقیق با موضوع استخدام دانش‌آموختگان این دانشگاه اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت بازگشت همه رشته‌های این دانشگاه به دفترچه آزمون کارشناسی ارشد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به شرح ذیل صادر کرد.
کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.