سرویس:اخبار دانشگاه
تعداد بازدید : 174 - تاریخ خبر : 1397/04/17 - 10:02
با هدف رشد صنعت بازی های رایانه ای انجام شد؛
امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه صدا و سیما و بنیاد ملی بازی های رایانه ای
تفاهم نامه همکاری برگزاری « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی تحقیقات بازی های دیجیتال، گرایش ها، فناوری ها و کاربردها » بین دانشگاه صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران و بنیاد ملی بازی های رایانه ای امضا شد.  به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این تفاهم نامه به منظور هم افزایی دو مجموعه بنیاد ملی بازی های رایانه ای و دانشگاه صدا و سیما در به کارگیری ظرفیت ها و توانایی های دو طرف و ارتقای نقش آفرینی هر یک در راستای استفاده از توان دانشگاه ها برای تولید علم منعقد شده است. رییس دانشگاه صدا و سیما و مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای در این تفاهم نامه بر شناسایی و جذب استعدادهای دانشجویی و فراهم آوردن بستری برای رشد و ارتقای توانمندی ها تأکید داشتند. از دیگر موضوعات این تفاهم نامه می توان به گسترش و پشتیبانی از پژوهش های محصول محور در حوزه بازی های دیجیتال، ایجاد یک شبکه علمی بین مراکز تحقیقاتی، دانشگاه ها برای اشتراک تحقیقات علمی در حوزه بازی های رایانه ای، تحقق جامعیت میان رشته ای بودن در حوزه های دیجیتال با انتقال دانش تولید شده از علوم انسانی، فنی و مهندسی، هنر و علوم پزشکی به صنعت بازی های دیجیتال اشاره کرد.