سرویس:اخبار دانشگاه
تعداد بازدید : 239 - تاریخ خبر : 1397/04/19 - 06:24
اعتمادی :
مشاغل حساس، انتخاب اصلح را طلب می کند
مدیرکل هسته گزینش سازمان صدا و سیما انتخاب اصلح را شرط گزینش افراد برای فعالیت و اشتغال در مشاغل حساس رسانه ملی برشمرد.   محمدرضا اعتمادی درحاشیه بازدید از کمیته های مصاحبه حضوری داوطلبان کارشناسی ارشد دانشگاه صدا و سیما به خبرنگار روابط عمومی این دانشگاه گفت: روند اجرایی کمیته های مصاحبه نسبت به سالهای قبل بسیار منسجم، منظم و دقیق تر شده است. این انسجام نشان از تعامل خوب دو بخش گزینش سازمان و دانشگاه صدا و سیما دارد. وی افزود: کمیته های حضوری دانشگاه بیشتر جنبه علمی و تخصصی دارد و همکاران گزینش که حضوری اطمینان بخش در کمیته ها داشته و دارند از روند اجرای کمیته های جذب دانشجویان کارشناسی ارشد و همکاری با استادان دانشگاه صدا و سیما ابراز رضایت داشته اند. مدیرکل هسته گزینش رسانه ملی تصریح کرد: سازمان صدا و سیما بواسطه برخورداری از ظرفیت های رادیویی و تلویزیونی از جمله سازمان های حساس و مهم محسوب می شود و بالطبع بسیاری از مشاغل موجود در این سازمان نیز از زمره مشاغل حساس به حساب می آیند. بنابراین ایجاب می کند افرادی که از طریق تحصیل در دانشگاه صدا و سیما می خواهند در آینده عهده دار مشاغل حساس رسانه ملی شوند، مورد مطالعه ایی علمی و اخلاقی قرار گیرند و از بین جمع کثیر داوطلبان دانشگاه، افرادی که از نظر علمی و اخلاقی دارای صلاحیت باشند، جذب شوند. اعتمادی افزود: البته این گزینش افراد اصلح در تمام سازمان های اجرایی و وزارتخانه ها که دارای دانشگاه هستند، امری معمول و اداری است و همیشه در جذب دانشجویان اعمال می شود.