سرویس:رویدادها
تعداد بازدید : 131 - تاریخ خبر : 1396/12/21 - 08:32
دانشگاه در سیما
آیین چهل و هشت سالگی دانشگاه صدا و سیما روز بیستم اسفند 1396 برگزار و گزارش خبری این مراسم از شبکه دوم سیما به نمایش درآمد.  در این مراسم که با حضور رییس محترم سازمان، معاونان و مدیران ارشد، رؤسای پیشین دانشگاه، هنرمندان و برنامه سازان، دانش آموختگان سالهای گذشته دانشگاه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صدا و سیما برگزار شد، کارمندان، مدیران و دانشجویان نمونه این دانشگاه مورد قدردانی قرارگرفتند. همچنین با حضور رئیس محترم سازمان از دیوار مشاهیر دانشگاه که تصاویر دانش‌آموختگان نام‌آور و موفق دانشگاه بر آن نصب شده است، پرده‌برداری شد. در پایان فیلم مرمت شده «حاجی واشنگتن» اثر مرحوم علی حاتمی با بازی درخشان عزت الله انتظامی در آمفی تئاتر این دانشگاه به نمایش درآمد.