سرویس:اطلاعیه ها
تعداد بازدید : 581 - تاریخ خبر : 1397/02/17 - 01:38
اطلاعیه آموزشی؛
معرفی فارغ‌التحصیلان دانشگاه صدا و سیما به کمیته جایابی
صبح امروز جلسه امتیازبندی دانشجویان برگزار و تعدادی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه صدا و سیما به کمیته جایابی معرفی شدند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما اولین جلسه " کمیته معرفی دانش‌آموختگان به سازمان " در سال 1397 با حضور نمایندگان منابع انسانی، رؤسای دانشکده‌ها و معاونین دانشگاه صداوسیما روز دوشنبه 17 / 2 / 1397  در معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه برگزار شد. در این جلسه تعدادی از پرونده‌های دانش‌آموختگان دانشکده‌های فنی و مهندسی رسانه، ارتباطات و تولید بررسی و تعداد 39 نفر از فارغ‌التحصیلان به شرح اسامی زیر به کمیته جایابی معرفی شدند. افراد ذیل تا تعیین تکلیف نهایی در جلسه " کمیته جایابی " از مراجعه حضوری به منابع انسانی خودداری کنند.  دانشکده فنی و مهندسی رسانه1.      وحید نجفی2.      مسعود عزتی3.      حسن حاج‌پوردولت‌آباد4.      مهدی خالقی‌آرانی5.      جابر رمضانی‌اول6.      سعید امیدی 7.      رضا قهرمان‌باغان 8.      مهدی بیگی‌کاکاوندی9.      بهنام بهاوری10.     سعید آهنگری‌بناب11.     جواد فراهانی 12.     رشید حیدری13.     محمد توتونچی14.     محمدامین برقی‌عقدا15.     محسن کاظمی‌فرد 16.     احمد منصف 17.     محمدحسین قیاسوند 18.     محمد عبادی 19.     محمد جعفری‌مذهب20.     امیررضا المدرس21.     سیدحسین نظامی 22.     علیرضا گیلکی23.     سجاد رباطی 24.     علیرضا کاظمی‌نجف‌آبادی 25.     فرزاد صفدری‌دوغایی26.     مهران آقاگل‌زاده‌حاجی27.     سیدیوسف صحاف‌رضویدانشکده ارتباطات و رسانه28.     داود نعمتی 29.     امیرحسین حسینی‌تاجی30.     محمد علیزاده‌قمصری31.     صادق سلمانی 32.     محمدجواد طالبی‌آهوئی33.     آرین طاهری‌ترشیزی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون34.     محمد مرادیان 35.     فاطمه اعسگری 36.     پریا جمالیان 37.     سهیلا باقری‌شریف‌آبادی38.     حامد بذرافکن39.     سیده‌زینب ابراهیمیان‌شیاده معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه-  "دبیرخانه کمیته معرفی دانش‌آموختگان به سازمان "