سرویس:اخبار دانشگاه
تعداد بازدید : 920 - تاریخ خبر : 1397/02/17 - 12:00
به مناسبت روز معلم؛
استادان نمونه دانشگاه صدا و سیما معرفی شدند
آیین نکوداشت مقام معلم در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد و استادان نمونه این دانشگاه معرفی و تجلیل شدند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در این مراسم با تبریک روز معلم گفت: فداکاری، ایثار و تلاش استادان دانشگاه صدا و سیما در اعتلای حیثیت علمی، آموزشی و پژوهشی این دانشگاه ستودنی است. رییس دانشگاه صدا و سیما افزود: پیش بینی می شود با اهتمام استادان این دانشگاه و حمایت های سازمان صدا و سیما افق های روشن تری پیش روی دانشگاه باز شود و سرعت حرکت علمی و آموزشی دانشگاه مضاعف و دوچندان شود. اسفندیاری گفت: رابطه استاد و دانشجو رابطه ای مکانیکی نیست بلکه ارتباطی معنوی و روحانی است و حس مثبت این ارتباط روحانی حتی پس از گذشت سالها باقی می ماند و خاطره انگیز خواهد بود. در ادامه دکترحمید شاه آبادی معاون رادیو گفت: اگر برای مقام معلم اجر و قرب و ماموریتی قایل هستیم این ماموریت برای استادان دانشگاه صدا و سیما مضاعف است. چراکه اساتید این دانشگاه بواسطه تدریس و تربیت دانشجویان و برنامه سازان آینده رسانه ملی، در واقع معلم میلیون ها ایرانی هستند و آموزش های ایشان صرفاً به دانشگاه محدود نمی شود. این مدیر رسانه افزود: روزگاری مطهری ها و اخوان ثالث ها برای رادیو نویسندگی می کردند لذا رادیو و تلویزیون اگر بخواهد در کسوت یک دانشگاه عمومی، نقش معلمی جامعه را ایفا کند بایستی دانشجویانی تربیت کند که با برنامه سازی مطلوب، بیشترین تاثیر مثبت و سازنده را بر جامعه داشته باشند. همچنین دکتر حسن خجسته در بخشی از این مراسم ضمن تجلیل از مقام معلم گفت: باید خداوند را شاکر بود که از این همه شغل در جهان، توفیق داد تا در کسوت معلمی به جامعه خدمت کنیم. این استاد دانشگاه ادامه داد: سالها تجربه تدریس در مقاطع مختلف و از اول ابتدایی تا دانشگاه را داشته و دارم و به جرأت می گویم هیچ لذتی برای من بالاتر از معلمی و حضور در کلاس درس نبوده و نیست. معاون اسبق رادیو افزود: حجم کار و مسئولیت های اجرایی و سازمانی در سالهای گذشته با آنکه وقت خالی برای من نمی گذاشت اما هیچ گاه از تدریس غافل نمی شدم و خستگی کارهای اجرایی را با تدریس از خود دور می کردم. در پایان آیین نکوداشت مقام معلم، استادان نمونه دانشگاه صدا و سیما به ترتیب ذیل معرفی و مورد قدردانی و تجلیل قرار گرفتند. در مرتبه استادتمام:۱ - دکتر احمد ضابطی جهرمی در مرتبه دانشیار:۲- دکتر علی رجب زاده طهماسبی در مرتبه استادیار:۱- دکتر احمد سفلایی۲ - دکتر سیاوش صلواتیان ۳ - دکتر محمد بهدادفر در مرتبه مربی:۱ - آقای محمدعلی هرمزی زاده تجلیل از استادان بازنشسته در سال ۱۳۹۶:۱- دکتر ناصر گل محمدی۲- دکتر سیدمحسن بنی هاشمی۳ - دکتر سید محمود علوی۴- دکتر سیدرضا نقبایی۵ - مهندس محمدعلی رضایی۶ - مهندس حبیب الله محمدقلیها تقدیر از مدیران نمونه عضو هیات علمی:۱ - دکتر کاظم نظری ۲- دکتر محمدمهدی موسوی مهر گفتنی است در بخش هایی از این مراسم بانشاط و صمیمی که اجرای آن را شاعر بلندآوازه کشورمان دکتر محمود اکرامی فر به عهده داشت، دکترعبدالحسین مختاباد به صورت تک خوان و بداهه، دقایقی بر روی سن آواز خوانده و حضار را به وجد آورد. محمد دستمزدی خواننده پاپ سبزواری قطعاتی اجرا کرد و خانم دکتر سهیلا نجم، آقایان دکتر میناوند، دکتر رحیمیان، دکتر ضابطی جهرمی و مهندس قلیها نیز دقایقی کوتاه برای حضار سخنرانی کردند.