سرویس:اخبار دانشگاه
تعداد بازدید : 411 - تاریخ خبر : 1397/02/08 - 07:16
در سالروز شهادت آیت الله مطهری؛
دوازدهمین همایش حکمت مطهر برگزار می شود
همزمان با سی‌ونهمین سالگرد شهادت استاد «مرتضی مطهری» دانشگاه صدا و سیما میزبان دوازدهمین همایش حکمت مطهر خواهد بود.
همزمان با سی‌ونهمین سالگرد شهادت استاد «مرتضی مطهری» دانشگاه صدا و سیما میزبان دوازدهمین همایش حکمت مطهر خواهد بود. به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، این همایش با حضور دکترعلی مطهری و سخنرانی نایب رییس مجلس شورای اسلامی، حجه الاسلام و المسلمین محمدیان، رییس محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجه الاسلام و المسلمین اعرافی رییس محترم جامعه المصطفی و ریاست حوزه های علمیه، مهندس عزت الله ضرغامی عضو محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی و جمعی دیگر از اساتید دانشگاه و دانشجویان و طلاب داخلی و خارجی، دهم اردیبهشت در آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزارخواهد شد. محورهای همایش دوازدهم حکمت مطهر در پنل صبح موضوع مهدویت خواهد بود و در پنل عصر مسایل حوزه زنان از دیدگاه شهید مطهری توسط سخنرانان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.