سرویس:اطلاعیه ها
تعداد بازدید : 1005 - تاریخ خبر : 1396/12/15 - 04:41
اطلاعیه؛
بررسی پرونده دانش آموختگان دانشکده دین و رسانه قم
در جلسه "کمیته معرفی دانش‌آموختگان به سازمان که با حضور نمایندگان منابع انسانی و معاونان دانشگاه صدا و سیما در روز دوشنبه ۱۳۹۶/۱۲/۱۴ در سالن جلسات معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه برگزار شد، تعدادی از پرونده‌های دانش‌آموختگان دانشکده دین و رسانه قم بررسی و تعداد ۲۵ نفر از فارغ‌التحصیلان به کمیته جایابی معرفی شدند. تأکید می شود اسامی زیر تا تعیین جلسه جایابی، از مراجعه به منابع انسانی سازمان، خودداری کنند. فهرست اسامی: ۱. محمدحسین کشکولی۲. محمدصالح‌امیربیگی۳. زینب بهزادی۴. فاطمه سلیمانی‌پور۵. امید درویشی۶. حسین دست‌نیان۷. فربد احمدجو۸. مجتبی ابراهیم‌نژادی۹. اکبر میرزاخانی اندریان۱۰. عالیه رنجبر۱۱. فاطمه سعیدیان۱۲. مهدی غلامی سوق۱۳. نصرت‌اله نعمتی فر۱۴. لیلا وفایی۱۵. محمدرضاگودرزی دهقادی۱۶. سعیده انجم‌شعاع۱۷. محسن مقدمی۱۸. سمیه میرمهدوی۱۹. احمد مولایی یگانه۲۰. فاطمه سهرابی شعبجره۲۱. مراد اسکندری۲۲. مجید قاسمی شیری۲۳. ایمان سالاری پاک۲۴. محمد رحیم‌زادگان۲۵. محمدحسین نژادی « معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه - دبیرخانه کمیته معرفی دانش آموختگان به سازمان»