سرویس:اخبار دانشگاه
تعداد بازدید : 1139 - تاریخ خبر : 1396/10/23 - 12:21
درخشش دانشجوی دانشگاه صدا و سیما در نخستین جشنواره " داستان طنز خط خطی"
خانم سیده زینب ابراهیمیان شیاده، دانشجوی کارشناسی ارشد نویسندگی رادیو از دانشگاه صدا ودسیما به عنوان برگزیده نخستین جشنواره " داستان طنز خط خطی" معرفی شد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، داستان طنز " محکمه یک دمپایی" اثر خانم سیده زینب ابراهمیان، از بین دو هزار و 148 داستان رسیده از سراسر کشور به دبیر خانه این جشنواره و 150 اثر راه یافته به مرحله پایانی، موفق شد در بخش نویسندگان بالای 18 سال، به عنوان اثر برگزیده، معرفی شود.جشنواره "داستان طنز خط خطی" باهدف تشویق جوانان و نوجوانان به خلق آثار فاخر طنز و افزایش سهم داستان های طنز در فرهنگ مکتوب میهن اسلامی برگزار می شود و به رغم پیش بینی هیأت داوران، نخستین دوره آن با استقبال چشمگیر علاقمندان و طنز نویسان نوپای کشورمان مواجه شد.