سرویس:اخبار دانشگاه
تعداد بازدید : 779 - تاریخ خبر : 1396/10/18 - 01:47
برگزاری جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما
سومین جلسه کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه صدا و سیما با حضور تمامی اعضاء برگزار شد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما، مهندس احمد شهریاری معاون منابع مالی و سرمایه انسانی، دکتر رضی معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت و دکتر دارابی معاون استان های سازمان صدا و سیما، دکتر حسن خجسته و دکتر احمد ضابطی جهرمی از اعضای هیآت علمی دانشگاه صدا و سیما، دکتر مظاهری نماینده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و دکتر رضایی نماینده وزارت علوم تحقیقات و فناوری از اعضای کمیسیون دائمی هیآت امنای دانشگاه صدا وسیما هستند. در این جلسه درباره اهداف راهبردی، بودجه، ساختار و مسائل اداری و استخدامی اعضای هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما تبادل نظر و تصمیم گیری شد.