سرویس:اخبار دانشگاه
تعداد بازدید : 285 - تاریخ خبر : 1396/10/17 - 12:25
درخشش دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار
  دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صدا وسیما، برنده فانوس زرین هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار شدند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، حمید رضا حیدری و عارف جعفری چگنی به خاطر ساخت مستندهای " اولین برخورد" و " فرزند ایران" برنده جایزه فانوس زرین هشتمین جشنواره فیلم عمار شدند.  هم چنین در بخش های داستانی و مستند این جشنواره، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما، خوش درخشیدند.   در بخش داستانی، اهدای فانوس زرین به امیرعباس ربیعی کارگردان فیلم نیمه بلند «بعد از ظهر» و اهدای لوح افتخار به سیدمهدی میرغیاثی کارگردان فیلم کوتاه «سِلفی سَلَفی» و در بخش مستند باعنوان   جبهه فرهنگی و سبک زندگی، اهدای لوح افتخار به امید مدحج کارگردان مستند «بار دیگر زندگی»، به علت روایتی هنری و خلاقانه از اردوهای جهادی و در بخش جنگ نرم، تقدیر از لقمان یداللهی کارگردان مستند «محرمانه کولا» ، از جمله جوایز و تقدیر نامه های هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار بود که به دانشجویان دانشکده دین و رسانه قم تقدیم شد.  جایزه ویژه «نشان مردمی استقلال» جشنواره نیز به محمدعلی هاشمی قهرمان مستند «ز مثل ...» اثر عباس زارعی از همین دانشکده اهداء شد.