سرویس:اخبار دانشگاه
تعداد بازدید : 1370 - تاریخ خبر : 1396/09/14 - 10:50
روابط عمومی
با استقبال گسترده دانشجویان برگزار شد: جشن میلاد نبی مکرم اسلام (ص) و امام صادق (ع) و گرامی‌داشت روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما در آستانه هفدهم ربیع الاول سالروز میلاد نورانی رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص)، ولادت امام صادق (ع) و شانزدهم آذر، روز دانشجو، به اهتمام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و مشارکت فعال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما، مراسم جشنی در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم پر شور که با استقبال چشمگیر دانشجویان برگزار شد، برنامه های متنوعی چون شعرخوانی و دکلمه در وصف مناقب و کرامات وجود مقدس خاتم النیین، حضرت محمد مصطفی (ص) و حضرت امام صادق (ع)، سخنرانی معاون فرهنگی و سیاسی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، موسیقی سنتی و محلی، و میان پرده های نمایشی و طنز اجرا شد.تقدیر از تشکل های دانشجویی فعال در ایام سوگواری سالار شهیدان کربلا و محرم صفر، و برگزیدگان مسابقات ورزشی از دیگر برنامه های این جشن بود.رییس دانشگاه صدا و سیما در جمع دانشجویان ضمن تبریک روز دانشجو و ایام ولادت با سعادت حضرت ختمی مرتبت ص و امام صادق ع گفت:واقعا طراوت و سرزندگی فضای دانشگاه به شما دانشجویان وابسته است و ما هر آنچه که در توان و اراده داریم انجام می دهیم تا شور و نشاط معنوی، علمی، فرهنگی و هنری در این دانشگاه، تقویت شود. رییس دانشگاه با ابراز خرسندی از نقدهای دانشجویان درباره مشکلات دانشگاه که در خلال برنامه ها و به صورت طنز ارائه شد افزود: برای بنده نقدها نشانی از زنده بودن دانشگاه است و به رشد و ارتقاء دانشگاه کمک می‌کند چرا که از دو حالت خارج نیست یا نقدی که وارد می‌کنید صحیح است که توجه ما به رفع مشکلی جلب می‌شود و یا این که سوء تفاهم یا سوء برداشتی شده و اطلاعات غلطی داده شده که توضیح می دهیم و مسائل روشن می شود. حجه الاسلام والمسلمین رستمی معاون سیاسی و فرهنگی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها نیز در جمع دانشجویان گفت: مفتخریم به حضور پیامبر رحمت که معجزه‌اش کتاب بود و امروز می بینیم با شکل گیری گروه های نا مشروعی مثل داعش درپی مخدوش کردن چهره عقلانی و رحمانی اسلام و پیامبر گرامی اش هستند. وی افزود: اینکه قرآن به جای اینکه بگوید بپذیر می‌گوید بیاندیش از نشانه‌های اهمیت تعقل و تفکر در اسلام است.معاون نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها، امام صادق علیه السلام را نیز اعتبار عالم اسلام و تشیع و محبان و پیروانش خواند و با مرور کوتاهی از وقایع ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ گفت: از افتخارات دانشگاه و دانشجویان است که پس از کودتای ۲۸ مرداد و بازگشت شاه فراری از ایتالیا و تار و مار کردن همه مخالفان، تنها نهادی که در آن شرایط خفقان به جریان کودتا و استعمار جدید معترض و در مبارزه با سلطه گری در کشور پیشگام بود، دانشگاه و دانشجویان هستند.