سرویس:اخبار دانشگاه
تعداد بازدید : 335 - تاریخ خبر : 1396/09/03 - 03:57
آیه الله خاتمی: صدا و سیما زبان رسا و موثر جمهوری اسلامی ایران
آیه الله سیداحمد خاتمی عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران در دیدار رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: صدا و سیما زبان رسا و موثر جمهوری اسلامی ایران است. به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، سخنگوی هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری که برای ضبط گفتگویی تلویزیونی به یکی از استودیوهای دانشگاه صدا و سیما آمده بود، پس از حضور در صحن شهدای دانشگاه و قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، با رییس و برخی از معاونان و مدیران دانشگاه دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار دکتر اسفندیاری گزارشی از تاریخچه و ساختار دانشکده‌ها و رشته‌های تحصیلی دانشگاه ارائه و به نقش کلیدی دانشگاه صدا و سیما در تربیت نیروهای متعهد و متخصص برای رسانه ملی اشاره کرد. آیه الله سیداحمد خاتمی در این دیدار که محمدحسین رنجبران مدیرکل روابط عمومی سازمان صدا و سیما نیز حضور داشت گفت: صدا و سیما به عنوان زبان رسا و موثر جمهوری اسلامی ایران نقش خود را در مقابله با رسانه‌های استکباری و معاند، خوب ایفا کرده است. امام جمعه موقت تهران افزود: امید ما به شما نیروهای متدین است.