سرویس:اخبار دانشگاه
تعداد بازدید : 720 - تاریخ خبر : 1396/08/29 - 07:29
روابط عمومی
امضای تفاهم نامه همکاری سه جانبه دانشگاه صدا و سیما با سازمان امور سینمایی و سمعی بصری و مدرسه ملی سینمای ایران
با هدف ایجاد ارتباط موثر و معنادار میان حوزه دانش و بازار کار سینما و توسعه سرمایه انسانی سینمای ایران، دانشگاه صدا و سیما با سازمان سینمایی کشور و مدرسه عالی سینما تفاهمنامه همکاری امضاء کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آشنا سازی دانشجویان تولید و سینما با فضا و واقعیت‌های های کار حرفه ای، کمک به ساماندهی حوزه های عرضه و تقاضا در رشته‌های مختلف سینمایی، افزایش مهارت های حرفه ای دانشجویان در حوزه سینما و ایجاد هم افزایی میان سایر نهادها و مراکز آموزشی، پژوهشی و حرفه ای سینمایی، در قالب طرح «توانمندسازی و اشتغال پذیری دانشجویان تولید و سینما» از اهم اهداف این تفاهم نامه است. آقایان دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما، دکتر محمود اربابی، معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی سازمان امورسیمایی کشور و دکتر روح الله حسینی، مدیرعامل مدرسه ملی سینما، به عنوان طرفین تفاهمنامه، آن را امضاء کردند. حمایت از طرح های پژوهشی واجد اولویت، همکاری در انتشار کتاب ها و مقالات علمی، همکاری در نیازسنجی آموزشی و تعریف دوره های آموزشی تکمیلی کوتاه مدت و میان مدت برای دانشجویان تولید تلویزیون، انیمیشن و هنرهای دیجیتال، همکاری در برگزاری سمینارها، دوره های تخصصی و کارگاه های آموزشی کوتاه مدت با حضور استادان و هنرمندان داخلی و خارجی، همکاری در راه اندازی رشته« جلوه‌های ویژه رایانه‌ای» در دانشگاه، برنامه‌ریزی تحول و ارتقای متون درسی رشته های تولید تلویزیون، انیمیشن و هنرهای دیجیتال و هدایت و حمایت از پایان نامه های تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در راستای نیازهای تحقیقاتی صنعت سینما، تلویزیون و هنرهای دیجیتال کشور و شناسایی و حمایت از استعدادهای هنری دانشجویان از مهمترین مفاد این تفاهمنامه است.