سرویس:اخبار دانشگاه
تعداد بازدید : 695 - تاریخ خبر : 1396/04/21 - 04:59
سیاست دانشگاه صدا و سیما پذیرش بهترین‌هاست
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد. رئیس دانشگاه صدا و سیما در بازدید از کمیته‌های دانشکده‌های این دانشگاه برای پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد افزود: نگاه دانشگاه صدا و سیما برای جذب دانشجو از این پس کاملا کیفی خواهد بود. به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر اسفندیاری از دقت نظر، تلاش و زحمات شایان توجه و بی وقفه استادان متخصص، متعهد و انقلابی دانشگاه در برگزاری جلسات مصاحبه با داوطلبان جدید مقطع کارشناسی ارشد قدردانی کرد و افزود: سیاست پذیرش دانشجو در دانشگاه صدا وسیما، معطوف به جذب بهترین‌ها خواهد بود. وی گفت: در سال‌های گذشته به سبب مشکلات مالی و نیاز به پذیرش دانشجوی شبانه، ظرفیت دوره های رشته‌های مختلف دانشگاه افزایش یافت تا دانشگاه بتواند متناسب با دانشجوی روزانه دانشجوی شبانه هم جذب کند. دکتر اسفندیاری افزود: در سیاست‌های جدید به هیچ عنوان کمیت دانشجو مدنظر نیست، به نحوی که حتی اگر یک دوره کارشناسی ارشد با پنج دانشجو هم تشکیل شود مخالفتی نخواهیم داشت. دکتر اسفندیاری گفت: معتقدیم اگر ورودی‌های دانشگاه خوب و با کیفیت باشند، قطعاً در مرحله جذب دانشجو به سازمان هیچ مشکلی نخواهیم داشت، بلکه برای جذب دانش‌آموختگان بین بخش‌های مختلف سازمان رقابت خواهد بود. وی افزود: در شیوه‌های گذشته در مصاحبه‌های پذیرش دانشجو ابهامات و مسائلی در زمینه مسئولیت مصاحبه کنندگان وجود داشت که باعث می‌شد ورودی‌های دانشگاه در سطوح مختلفی باشند، ولی امسال با تدابیری که اندیشیده شد همه اعضای کمیته‌های مصاحبه و پذیرش موظف شدند به جنبه های علمی و عمومی دانشجو به صورت همزمان توجه کنند. دکتر اسفندیاری گفت: روز گذشته بنده در جلسه شورای معاونان سازمان صدا و سیما، سیاست‌های جدید پذیرش دانشجو و نظام امتیازبندی در جذب را تشریح کردم که این سیاست‌ها مورد استقبال رئیس محترم سازمان و برخی معاونان قرار گرفت. وی افزود: انتظار رئیس و معاونان محترم سازمان از دانشگاه صدا و سیما این است که نیروهای نخبه، توانمند، متعهد و متخصص برای تحقق اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی تربیت کند و تحویل سازمان دهد و در این راستا همکاری خوبی بین دانشگاه و معاونت‌های مختلف سازمان آغاز شده است. دکتر اسفندیاری در باره برخی انتقادات از نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان گفت: متاسفانه سوءتفاهم‌ها و برداشت‌های نادرستی نسبت به این طرح وجود دارد که هفته آینده در دیداری با دانشجویان توضیحاتی خواهم داد و پاسخگوی سوالات خواهم بود.