تاریخ خبر:‌دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - بازدید:‌۳۵۱
دانشگاه صدا و سیما برگزار می کند؛
اخلاق مداری رسانه با نگاهی به رویکرد قرآنی

دانشگاه صدا و سیما با همکاری اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما نشست تخصصی " اخلاق مداری رسانه با نگاهی به رویکرد قرآنی " از سلسله نشست های همایش علمی پژوهشی اخلاق و رسانه با حضور و ارئه دکتر علیرضا پویا رئیس دانشکده دین و رسانه قم روز سه شنبه 22 آبان از ساعت 14 تا 16 در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.