تعداد بازدید : 124 - تاریخ خبر : دوشنبه 21 آبان 1397 - 11:11
دانشگاه صدا و سیما برگزار می کند؛
اخلاق مداری رسانه با نگاهی به رویکرد قرآنی

دانشگاه صدا و سیما با همکاری اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما نشست تخصصی " اخلاق مداری رسانه با نگاهی به رویکرد قرآنی " از سلسله نشست های همایش علمی پژوهشی اخلاق و رسانه با حضور و ارئه دکتر علیرضا پویا رئیس دانشکده دین و رسانه قم روز سه شنبه 22 آبان از ساعت 14 تا 16 در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.