تاریخ خبر:‌شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - بازدید:‌۳۵۳
تمدید اشتراک بانک های مقالات سیویلیکا و نورمگز

اشتراک بانک مقالات کنفرانس ها و ژورنال های داخلی(سیویلیکا) و عضویت دانشگاه صدا و سیما در پایگاه نورمگز برای یکسال دیگر تمدید شد.

اشتراک بانک مقالات کنفرانس ها و مجلات داخلی(سیویلیکا) و عضویت دانشگاه صدا و سیما در پایگاه نورمگز برای یکسال دیگر تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، استادان و دانشجویان دانشگاه با استفاده از اینترنت و آی پی دانشگاه با ورود به این دو سامانه اینترنتی به نشانی ذیل می توانند از مطالب، مقالات و خدمات علمی آنها بهره مند شوند.

سیویلیکا www.civilica.com/papersearch

نورمگز www.noormags.ir

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.