تعداد بازدید : 129 - تاریخ خبر : شنبه 19 آبان 1397 - 05:48
تمدید اشتراک بانک های مقالات سیویلیکا و نورمگز

اشتراک بانک مقالات کنفرانس ها و ژورنال های داخلی(سیویلیکا) و عضویت دانشگاه صدا و سیما در پایگاه نورمگز برای یکسال دیگر تمدید شد.

اشتراک بانک مقالات کنفرانس ها و مجلات داخلی(سیویلیکا) و عضویت دانشگاه صدا و سیما در پایگاه نورمگز برای یکسال دیگر تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، استادان و دانشجویان دانشگاه با استفاده از اینترنت و آی پی دانشگاه با ورود به این دو سامانه اینترنتی به نشانی ذیل می توانند از مطالب، مقالات و خدمات علمی آنها بهره مند شوند.

سیویلیکا www.civilica.com/papersearch

نورمگز www.noormags.ir

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.