تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۷ - بازدید:‌۴۱۷
از پیاده روی اربعین؛
« تربت » روایت می کند

مجموعه کوتاه تلویزیونی «تربت» کاری مشترک از گروه اجتماعی شبکه 4 سیما و تولید دانشجویی دانشکده رادیو و تلویزیون دانشگاه صدا و سیما است که در قالب تصویرسازی بر روی خاک، روایت های کوتاهی از پیاده روی اربعین را در جاده نجف -کربلا منعکس می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما مجموعه کوتاه تلویزیونی « تربت » علاوه بر تمرکز بر قالب طراحی بر روی خاک، اشاره ای است به پیاده روی عاشقان امام حسین (ع) که با پای پیاده بر خاک کربلا و تربت سیدالشهدا (ع) قدم می گذارند.
روایت های این مجموعه از مصاحبه های مردمی جاده نجف -کربلا که در کتاب «پادشاهان پیاده» به قلم بهزاد دانشگر و محمدعلی جعفری گرد آمده، گزینش شده است.
امیرحسین مدرس و فضه سادات حسینی راوی این مجموعه کوتاه ۵ قسمتی هستند. «تربت» به تهیه‌کنندگی مصطفی موسی پسندی و کارگردانی سعید سراج الدین از دانشجویان کارشناسی ارشد رشته تهیه کنندگی دانشگاه صدا وسیما در ایام اربعین سالار شهیدان به صورت میان برنامه بارها از شبکه 4 سیما پخش شد و پیش بینی می شود تا پایان ماه صفر از دیگر شبکه های سیما نیز پخش شود.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.