تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۷ - بازدید:‌۳۵۶
از پیاده روی اربعین؛
« تربت » روایت می کند

مجموعه کوتاه تلویزیونی «تربت» کاری مشترک از گروه اجتماعی شبکه 4 سیما و تولید دانشجویی دانشکده رادیو و تلویزیون دانشگاه صدا و سیما است که در قالب تصویرسازی بر روی خاک، روایت های کوتاهی از پیاده روی اربعین را در جاده نجف -کربلا منعکس می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما مجموعه کوتاه تلویزیونی « تربت » علاوه بر تمرکز بر قالب طراحی بر روی خاک، اشاره ای است به پیاده روی عاشقان امام حسین (ع) که با پای پیاده بر خاک کربلا و تربت سیدالشهدا (ع) قدم می گذارند.
روایت های این مجموعه از مصاحبه های مردمی جاده نجف -کربلا که در کتاب «پادشاهان پیاده» به قلم بهزاد دانشگر و محمدعلی جعفری گرد آمده، گزینش شده است.
امیرحسین مدرس و فضه سادات حسینی راوی این مجموعه کوتاه ۵ قسمتی هستند. «تربت» به تهیه‌کنندگی مصطفی موسی پسندی و کارگردانی سعید سراج الدین از دانشجویان کارشناسی ارشد رشته تهیه کنندگی دانشگاه صدا وسیما در ایام اربعین سالار شهیدان به صورت میان برنامه بارها از شبکه 4 سیما پخش شد و پیش بینی می شود تا پایان ماه صفر از دیگر شبکه های سیما نیز پخش شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از ستاد خبری سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، نشست «سیاست‌گذاری سینمایی در عصر جهانی شدن» از مجموعه نشست‌های د...
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما نشست ها و کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.
کتاب «دولت‌ها چگونه به سینما کمک می‌کنند» ترجمه گروهی از مترجمان و به کوشش شهاب اسفندیاری و فرزام امین صالحی در جشنواره جهانی فیلم فجر رونمایی می‌شود.
نشست تخصصی رسانه و بحران با محوریت بررسی عملکرد رسانه در حادثه سیل نوروز ۹۸ در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.