تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۰۱
از پیاده روی اربعین؛
« تربت » روایت می کند

مجموعه کوتاه تلویزیونی «تربت» کاری مشترک از گروه اجتماعی شبکه 4 سیما و تولید دانشجویی دانشکده رادیو و تلویزیون دانشگاه صدا و سیما است که در قالب تصویرسازی بر روی خاک، روایت های کوتاهی از پیاده روی اربعین را در جاده نجف -کربلا منعکس می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما مجموعه کوتاه تلویزیونی « تربت » علاوه بر تمرکز بر قالب طراحی بر روی خاک، اشاره ای است به پیاده روی عاشقان امام حسین (ع) که با پای پیاده بر خاک کربلا و تربت سیدالشهدا (ع) قدم می گذارند.
روایت های این مجموعه از مصاحبه های مردمی جاده نجف -کربلا که در کتاب «پادشاهان پیاده» به قلم بهزاد دانشگر و محمدعلی جعفری گرد آمده، گزینش شده است.
امیرحسین مدرس و فضه سادات حسینی راوی این مجموعه کوتاه ۵ قسمتی هستند. «تربت» به تهیه‌کنندگی مصطفی موسی پسندی و کارگردانی سعید سراج الدین از دانشجویان کارشناسی ارشد رشته تهیه کنندگی دانشگاه صدا وسیما در ایام اربعین سالار شهیدان به صورت میان برنامه بارها از شبکه 4 سیما پخش شد و پیش بینی می شود تا پایان ماه صفر از دیگر شبکه های سیما نیز پخش شود.

مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی  تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمو...
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)