تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۷ - بازدید:‌۴۶۲
از پیاده روی اربعین؛
« تربت » روایت می کند

مجموعه کوتاه تلویزیونی «تربت» کاری مشترک از گروه اجتماعی شبکه 4 سیما و تولید دانشجویی دانشکده رادیو و تلویزیون دانشگاه صدا و سیما است که در قالب تصویرسازی بر روی خاک، روایت های کوتاهی از پیاده روی اربعین را در جاده نجف -کربلا منعکس می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما مجموعه کوتاه تلویزیونی « تربت » علاوه بر تمرکز بر قالب طراحی بر روی خاک، اشاره ای است به پیاده روی عاشقان امام حسین (ع) که با پای پیاده بر خاک کربلا و تربت سیدالشهدا (ع) قدم می گذارند.
روایت های این مجموعه از مصاحبه های مردمی جاده نجف -کربلا که در کتاب «پادشاهان پیاده» به قلم بهزاد دانشگر و محمدعلی جعفری گرد آمده، گزینش شده است.
امیرحسین مدرس و فضه سادات حسینی راوی این مجموعه کوتاه ۵ قسمتی هستند. «تربت» به تهیه‌کنندگی مصطفی موسی پسندی و کارگردانی سعید سراج الدین از دانشجویان کارشناسی ارشد رشته تهیه کنندگی دانشگاه صدا وسیما در ایام اربعین سالار شهیدان به صورت میان برنامه بارها از شبکه 4 سیما پخش شد و پیش بینی می شود تا پایان ماه صفر از دیگر شبکه های سیما نیز پخش شود.

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.