تعداد بازدید : 113 - تاریخ خبر : شنبه 12 آبان 1397 - 12:22
جهانی شدن نام دانشگاه صدا و سیما با فعالیت های حوزه بین الملل

مدیر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه صدا و سیما، جهانی شدن نام و عنوان این دانشگاه را چشم انداز مرحله جدید فعالیت های این بخش دانست.

محمد حسام پور در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه صدا و سیما گفت: در دوره جدید فعالیت های بخش بین الملل دانشگاه، افزایش تعاملات علمی و رسانه ای با مؤسساتی معتبر از کشورهای نیوزلند، ژاپن، کره جنوبی، سنگاپور از آسیا و ایرلند و اسپانیا از اروپا انجام گرفته و درحال پیگیری است.
وی سابقه بخش همکاری های بین المللی در دانشگاه را بیش از یک دهه عنوان کرد و افزود: ریاست محترم دانشگاه صدا و سیما ماموریت های این بخش را در پنج حوزه تعریف و تبیین کرده اند. ابتدا تقویت ارتباطات علمی و فرهنگی دانشگاه در سطح داخلی و بین الملل. دوم، گسترش همکاری ها با دانشگاه های معتبر در کشورهای فارسی زبان و جهان اسلام. سوم، تربیت فعالان رسانه ای برای جبهه های جهانی مقاومت و شبکه های برون مرزی صدا و سیما. چهارم برنامه ریزی تولیدات دانش بنیان رسانه ای در حوزه بین الملل در تعامل با دانشگاه های داخلی و خارجی و در نهایت، پیگیری برای اجرای کامل تفاهم نامه های دانشگاه با مراکز و موسسات داخلی و خارجی را به عنوان پنجمین حوزه عملیاتی، تعریف کرده اند.
حسام پور گفت: با توجه به ماموریت های یادشده، مکاتباتی با دانشگاه هایی از نیوزلند و ایرلند انجام شده تا استادان درس فیلمنامه نویسی آن دانشگاه ها با حضور در دانشگاه صدا و سیما، کارگاه های آموزشی کوتاه مدت برای دانشجویان و حتی اعضای هیات علمی برگزار کنند. پیش بینی می شود این دوره مقدمه و پشتوانه خوبی برای راه اندازی رشته فیلم نامه نویسی در این دانشگاه باشد.
مدیر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه صدا و سیما ادامه داد: به تازگی این دانشگاه توانسته است مجوز جذب 5 دانشجوی خارجی را از وزارت علوم برای تحصیل در دانشکده تولید رادیو و تلویزیون دریافت کند. این اقدام را می توان اقدامی مثبت برای توسعه روابط بین الملل و جذب بیشتر دانشجویان خارجی در سال های آینده توصیف کرد.
حسام پور با اشاره به برنامه ریزی برای برگزاری ورکشاپ هایی به زبان انگلیسی در دانشگاه صدا و سیما گفت: این نوع ورکشاپ ها به دانشجویان کمک می کند تا با الگوهای استاندارد نگارش مقالات و بایدها و نبایدهای شرکت در ورکشاپ های خارجی بیشتر آشنا شوند.
وی دانشگاه صدا و سیما را بازوی علمی و آکادمیک و ماشین تولید فکر و ایده پردازی رسانه ملی توصیف کرد و افزود: اگر ماموریت سازمان صدا و سیما را داخلی تصور کنیم، وظایف و حیطه دانشگاه را نیز تا همین حد دچار تنزل کرده ایم اما نگاه سازمان از حیث تاثیرگذاری محدود به داخل نمی شود و رسانه ملی توانسته در حوزه منطقه ای و جهانی بسیار اثرگذار باشد.
مدیر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه صدا و سیما در پایان گفت: بر اساس خط و مشی سازمان، برای شرکت دانشجویان در فستیوال های بین المللی، ارتباط با جشنواره های رسانه ای، ارسال آثار تولیدی دانشگاه به جشنواره های خارجی، طراحی دوره های کوتاه مدت و میان مدت دانشگاهی و اعزام اساتید، تقویت بُعد بین الملل دانشگاه به منظور شناسایی استعدادها و قابلیت های جوانان کشورهای جهان اسلام و جذب آنان به دانشگاه، برنامه های دقیقی پیش بینی شده است.

جلسه دفاع پروژه کارشناسی محمد معین باب الحوائجی با حضور دکتر شهاب اسفندیاری، رییس دانشگاه صدا و سیما و استقبال پرشور دانشجویان برگزار شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما، سبک زندگی غربی را بارزترین چالش امروزه دین در تمام جهان دانست.
فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.