تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۵۹
انعکاس اخبار دانشگاه صدا و سیما در فصلنامه ABU

اتحادیه رادیو و تلویزیون های آسیا و اقیانوسیه (ABU) اخبار دانشگاه صدا و سیما در حوزه بین الملل را منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، فصلنامه اتحادیه (ABU) در تازه ترین شماره خود، حضور دو نفر از مدیران رادیو و تلویزیون افغانستان در دانشگاه صدا و سیما و بخش های مختلف رسانه ملی را در گزارشی خبری، انعکاس داده است.

آقایان فرهاد احمد نوری، قائم مقام مدیر استودیوهای اخبار داخلی و محمد اسماعیل علی زایی کارگردان حوزه اخبار داخلی با هدف راه اندازی مرکز آموزش رسانه ای برای رادیو و تلویزیون افغانستان از تاریخ اول تا هشتم تیرماه 1397 (22 تا 29 ژوئن 2018) از بخش های مختلف سازمان صدا و سیما اعم از دانشگاه، شبکه های معاونت سیما، مرکز فضای مجازی، شهرک سینمایی، شبکه های برون مرزی پرس تی وی و هیسپان بازدید و از نزدیک با فعالیت های رسانه ای این بخش ها آشنا شدند.

این مدیران رسانه ای افغانستان در بازدید از دانشگاه صدا و سیما علاوه بر دیدار با دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه و رؤسای دانشکده ها درباره افزایش تعاملات آموزشی و رسانه ای دو طرف گفتگو کرده و از استودیوهای رادیو-تلویزیونی و اتاق خبر دانشگاه نیز بازدید به عمل آوردند.

در پایان این تورآموزشی یک هفته ای، بازدید کنندگان از استقبال گرم، همکاری مشفقانه و برنامه ریزی خوب مدیران و کارکنان سازمان صدا و سیما تشکر و قدردانی کردند.

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
جمعی از مدیران و دست اندرکاران کانون مدارس اسلامی تهران به منظور تعامل در زمینه جذب دانشجو از دانشگاه بازدید کردند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر یاراحمدی رییس دانشکده بهداشت و جمعی از معاونان و اعضای هیئت علمی این دانشکده دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند.
 اداره کل آموزش سازمان با همکاری دانشگاه صدا و سیما دوره کارگاهی طراحی خلاقانه جدول پخش ویژه مدیران تامین و پخش مراکز استانها را در مرکز کرمان برگزار کرد.