تعداد بازدید : 169 - تاریخ خبر : چهارشنبه 9 آبان 1397 - 08:45
انعکاس اخبار دانشگاه صدا و سیما در فصلنامه ABU

اتحادیه رادیو و تلویزیون های آسیا و اقیانوسیه (ABU) اخبار دانشگاه صدا و سیما در حوزه بین الملل را منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، فصلنامه اتحادیه (ABU) در تازه ترین شماره خود، حضور دو نفر از مدیران رادیو و تلویزیون افغانستان در دانشگاه صدا و سیما و بخش های مختلف رسانه ملی را در گزارشی خبری، انعکاس داده است.

آقایان فرهاد احمد نوری، قائم مقام مدیر استودیوهای اخبار داخلی و محمد اسماعیل علی زایی کارگردان حوزه اخبار داخلی با هدف راه اندازی مرکز آموزش رسانه ای برای رادیو و تلویزیون افغانستان از تاریخ اول تا هشتم تیرماه 1397 (22 تا 29 ژوئن 2018) از بخش های مختلف سازمان صدا و سیما اعم از دانشگاه، شبکه های معاونت سیما، مرکز فضای مجازی، شهرک سینمایی، شبکه های برون مرزی پرس تی وی و هیسپان بازدید و از نزدیک با فعالیت های رسانه ای این بخش ها آشنا شدند.

این مدیران رسانه ای افغانستان در بازدید از دانشگاه صدا و سیما علاوه بر دیدار با دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه و رؤسای دانشکده ها درباره افزایش تعاملات آموزشی و رسانه ای دو طرف گفتگو کرده و از استودیوهای رادیو-تلویزیونی و اتاق خبر دانشگاه نیز بازدید به عمل آوردند.

در پایان این تورآموزشی یک هفته ای، بازدید کنندگان از استقبال گرم، همکاری مشفقانه و برنامه ریزی خوب مدیران و کارکنان سازمان صدا و سیما تشکر و قدردانی کردند.

جلسه دفاع پروژه کارشناسی محمد معین باب الحوائجی با حضور دکتر شهاب اسفندیاری، رییس دانشگاه صدا و سیما و استقبال پرشور دانشجویان برگزار شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما، سبک زندگی غربی را بارزترین چالش امروزه دین در تمام جهان دانست.
فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.