تعداد بازدید : 151 - تاریخ خبر : سه شنبه 17 مهر 1397 - 05:51
همزمان با هفته نیروی انتظامی در دانشگاه صدا و سیما؛
همگرایی مرزبانان فیزیکی و رسانه ای

همزمان با هفته نیروی انتظامی، معاون هماهنگ کننده مرزبانی ناجا با حضور در جمع صمیمی استادان و دانشجویان دانشگاه صدا و سیما، نماد و لوح مرزبانی ناجا را به دکتر اسفندیاری اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما،سردار رهام بخش حبیبی و سرهنگ مهدی قاسمی به مناسبت هفته نیروی انتظامی با حضور در مسجد دانشگاه، نماز جماعت ظهر و عصر را در کنار دانشجویان و استادان این دانشگاه اقامه کرده و دقایقی را برای نمازگزاران از رسالت و رشادت های مرزداران جمهوری اسلامی ایران صحبت کرد.

سردار حبیبی با بیان اینکه اهمیت کار در رسانه کمتر از دفاع از کیان انقلاب اسلامی و مرزبانی نیست، اعلام کرد: فرماندهی مرزبانی ناجا آمادگی کامل دارد تا همه گونه تعامل و همکاری لازم با دانشگاه صدا و سیما برای انجام پروژه های تحقیقی و تولیدات تصویری و خبری دانشجویان با موضوع مرزبانی داشته باشد.
دکتر اسفندیاری نیز با استقبال از افزایش تعامل دوطرف، ابراز امیدواری کرد تا دانشجویان دانشگاه صدا و سیما سوژه های رسانه ای خوبی را با موضوع مرزبانی به مرحله تولید دانشجویی برسانند.
در پایان معاون مرزبانی ناجا لوح و نماد مرزبانی ناجا را به رییس دانشگاه صدا و سیما اهدا کرد و با حضور در صحن شهدای دانشگاه به شهدای دفاع مقدس ادای احترام کرد.

باطلاع می رساند ثبت نام در دوره های جدید مهارتی دانشگاه صدا و سیما به زودی آغاز خواهد شد. عناوین این دوره ها به شرح ذیل است:
هفته پایان مهرماه بود، سکوت، تمام وسعت مجموعه آموزشی فرهنگی زیباکنار را فراگرفته بود و صدایی به غیر از آواز پرندگان و غوکان به گوش نمی رسید. اما خواب پاییزی ساح...
رییس دانشکده دین و رسانه قم آثار منفی و تخریبی رسانه های امروز در قالب جنگ نرم را بسیار مخرب تر از سلاح ها و جنگ افزارها توصیف کرد.
مدیرگروه رادیوی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما توصیه کرد، سعی کنند فرزند زمانه خود باشند.
قائم مقام خبرگزاری صدا و سیما گفت: رسانه های غربی با عبور از مبحث جنگ نرم، ابتدا تئوری قدرت هوشمند و به تازگی تئوری قدرت هنرمندانه را مطرح کرده اند.