تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۶۷۰
همزمان با هفته نیروی انتظامی در دانشگاه صدا و سیما؛
همگرایی مرزبانان فیزیکی و رسانه ای

همزمان با هفته نیروی انتظامی، معاون هماهنگ کننده مرزبانی ناجا با حضور در جمع صمیمی استادان و دانشجویان دانشگاه صدا و سیما، نماد و لوح مرزبانی ناجا را به دکتر اسفندیاری اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما،سردار رهام بخش حبیبی و سرهنگ مهدی قاسمی به مناسبت هفته نیروی انتظامی با حضور در مسجد دانشگاه، نماز جماعت ظهر و عصر را در کنار دانشجویان و استادان این دانشگاه اقامه کرده و دقایقی را برای نمازگزاران از رسالت و رشادت های مرزداران جمهوری اسلامی ایران صحبت کرد.

سردار حبیبی با بیان اینکه اهمیت کار در رسانه کمتر از دفاع از کیان انقلاب اسلامی و مرزبانی نیست، اعلام کرد: فرماندهی مرزبانی ناجا آمادگی کامل دارد تا همه گونه تعامل و همکاری لازم با دانشگاه صدا و سیما برای انجام پروژه های تحقیقی و تولیدات تصویری و خبری دانشجویان با موضوع مرزبانی داشته باشد.
دکتر اسفندیاری نیز با استقبال از افزایش تعامل دوطرف، ابراز امیدواری کرد تا دانشجویان دانشگاه صدا و سیما سوژه های رسانه ای خوبی را با موضوع مرزبانی به مرحله تولید دانشجویی برسانند.
در پایان معاون مرزبانی ناجا لوح و نماد مرزبانی ناجا را به رییس دانشگاه صدا و سیما اهدا کرد و با حضور در صحن شهدای دانشگاه به شهدای دفاع مقدس ادای احترام کرد.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.