تعداد بازدید : 126 - تاریخ خبر : دوشنبه 16 مهر 1397 - 05:33
دکتر اسفندیاری:
تشکل های دانشجویی نباید وارد درگیری های حزبی شوند

رییس دانشگاه صداوسیما با توصیه به تشکل های دانشجویی مبنی برعدم ورود به بازی های جناحی و درگیری های حزبی، گفت: در جبهه فرهنگی امروز، تعارضی میان تشکل ها وجود ندارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر شهاب اسفندیاری در مراسم آغاز به کار تشکل جامعه رسانه اسلامی با عنوان « جوانان و تحول در رسانه» در دانشگاه صدا و سیما گفت: براساس بیان مقام معظم رهبری، باید به اسلامی بودن تشکل ها افتخار کرد. در عرصه های دانشگاه و هنر تحولات خوبی در کشور اتفاق افتاده و دراین عرصه راه زیادی درپیش داریم.

وی افزود: باید توجه داشت که درجبهه فرهنگی امروز تعارضی میان تشکل ها وجود ندارد و تشکل ها نباید به درگیری های حزبی روی آورند. توصیه امام علی(ع) مبنی بر حفظ نظم تنها به نظم فردی محدود نیست بلکه باید نظم و انسجام در کارهای گروهی و سازمانی نمود بیشتری داشته باشد.

رییس دانشگاه صدا و سیما با بیان اینکه در انسجام گروهی دچار اختلاف هستیم، گفت: کسی که توانایی نظم جمعی ندارد، بخشی از کار گروهی را از دست داده است و درجبهه فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی در امور جمعی دچار نقص خواهد شد.

این استاد دانشگاه گفت: رویش‌های خوبی مانند جشنواره عمار در جبهه فرهنگی و هنری انقلاب داشته ایم با این وجود هنوز مطالعه علمی درباره این جشنواره صورت نگرفته است مثلا در اولین پایان نامه‌ای که با موضوع جشنواره عمار توسط یک دانشجوی لبنانی صورت گرفت در زمان ارائه پایان نامه مسائل مختلفی به وجود آمد به گونه‌ای که به دلیل مقاومت‌هایی که وجود دارد تاکنون هنوز هیچ مقاله‌ای از این پایان نامه چاپ نشده است.

وی با بیان اینکه در جبهه فرهنگی و هنری انقلاب نیازمند اجماع و وحدت و تعامل بین افراد هستیم، اضافه کرد: دانشگاه صدا و سیما به عنوان دانشگاهی که ماموریت آن تربیت نیرو برای قرارگاه جنگ نرم است این آمادگی را دارد که در خدمت سایر مجموعه‌های فرهنگی و هنری جبهه انقلاب باشد و در این راستا ارتباط‌هایی با سازمان هنری اوج و دیگر مجموعه‌های فعال در حوزه هنر و رسانه نیز برقرار کرده ایم.
رییس دانشگاه صدا و سیما خاطر نشان کرد: قانون منع بکارگیری بازنشستگان محصول نمایندگانِ جوانان انقلابی درمجلس،‌ تاثیرات گسترده ای در فضای اجتماعی و فرهنگی ما خواهد داشت و امیدواریم شاهد رویش جوانان و شکوفایی فعالیت های رسانه ای در جبهه انقلاب باشیم.
وی در پایان گفت: امیدوارم با گسترش فعالیت های دانشجویی شاهد رشد اقدامات اثرگذار فرهنگی باشیم.

باطلاع می رساند ثبت نام در دوره های جدید مهارتی دانشگاه صدا و سیما به زودی آغاز خواهد شد. عناوین این دوره ها به شرح ذیل است:
هفته پایان مهرماه بود، سکوت، تمام وسعت مجموعه آموزشی فرهنگی زیباکنار را فراگرفته بود و صدایی به غیر از آواز پرندگان و غوکان به گوش نمی رسید. اما خواب پاییزی ساح...
رییس دانشکده دین و رسانه قم آثار منفی و تخریبی رسانه های امروز در قالب جنگ نرم را بسیار مخرب تر از سلاح ها و جنگ افزارها توصیف کرد.
مدیرگروه رادیوی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما توصیه کرد، سعی کنند فرزند زمانه خود باشند.
قائم مقام خبرگزاری صدا و سیما گفت: رسانه های غربی با عبور از مبحث جنگ نرم، ابتدا تئوری قدرت هوشمند و به تازگی تئوری قدرت هنرمندانه را مطرح کرده اند.