تعداد بازدید : 92 - تاریخ خبر : دوشنبه 16 مهر 1397 - 03:33
گپ و گفت رییس دانشکده تولید با استادان گروه گرافیک و انیمیشن

دکترنظری رییس دانشکده تولید رادیو و تلویزیون همزمان با آغازسال تحصیلی در جمعی صمیمی با مدیران دانشکده و استادان گروه گرافیک و انیمیشن به گفتگو نشست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در این نشست، موضوعاتی همچون قوانین و مقررات آموزشی، نحوه برگزاری کلاس ها، اعلام به موقع نمرات، برنامه ریزی درسی و آموزشی و چندین موضوع علمی و آموزشی مربوط به گروه گرافیک و انیمیشن مطرح و تبادل نظر شد.

باطلاع می رساند ثبت نام در دوره های جدید مهارتی دانشگاه صدا و سیما به زودی آغاز خواهد شد. عناوین این دوره ها به شرح ذیل است:
هفته پایان مهرماه بود، سکوت، تمام وسعت مجموعه آموزشی فرهنگی زیباکنار را فراگرفته بود و صدایی به غیر از آواز پرندگان و غوکان به گوش نمی رسید. اما خواب پاییزی ساح...
رییس دانشکده دین و رسانه قم آثار منفی و تخریبی رسانه های امروز در قالب جنگ نرم را بسیار مخرب تر از سلاح ها و جنگ افزارها توصیف کرد.
مدیرگروه رادیوی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما توصیه کرد، سعی کنند فرزند زمانه خود باشند.
قائم مقام خبرگزاری صدا و سیما گفت: رسانه های غربی با عبور از مبحث جنگ نرم، ابتدا تئوری قدرت هوشمند و به تازگی تئوری قدرت هنرمندانه را مطرح کرده اند.