تعداد بازدید : 122 - تاریخ خبر : یکشنبه 15 مهر 1397 - 03:52
دانشگاه صدا و سیما و شبکه آموزش در مسیر ارتقای سطح همکاری ها

رییس دانشگاه صدا و سیما و مدیر شبکه تلویزیونی آموزش بر افزایش سطح همکاری های علمی و حمایت از تولیدات دانشجویی تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر مسعود احمدی افزادی مدیر شبکه آموزش با حضور در این دانشگاه با دکتر شهاب اسفندیاری دیدار و گفتگو کرد.

در این جلسه که مقدمه ای برای امضای تفاهمنامه طرفین در آینده نزدیک بود، موضوعاتی همچون پوشش زنده تصویری و یا تولیدی برنامه های دانشگاه اعم از جشنواره ها، ورکشاب های تخصصی، المپیادهای علمی رسانه ای، تولیدات تلویزیونی دانشجویی، مهارت آموزی و کارورزی دانشجویان مطرح شد.

همچنین دکترنظری رییس دانشکده تولید، دکترطهماسبی مدیرکل پژوهش دانشگاه، محمد حسام پور مدیرهمکاری های علمی و امور بین الملل، شعیب حسینی مدیر تولید دانشجویی و احمد لنگرودی سرپرست واحد کارآفرینی دانشگاه در این جلسه حضور داشته و نقطه نظرات خود را برای افزایش سطح تعامل دانشگاه با شبکه آموزش مطرح کردند.

باطلاع می رساند ثبت نام در دوره های جدید مهارتی دانشگاه صدا و سیما به زودی آغاز خواهد شد. عناوین این دوره ها به شرح ذیل است:
هفته پایان مهرماه بود، سکوت، تمام وسعت مجموعه آموزشی فرهنگی زیباکنار را فراگرفته بود و صدایی به غیر از آواز پرندگان و غوکان به گوش نمی رسید. اما خواب پاییزی ساح...
رییس دانشکده دین و رسانه قم آثار منفی و تخریبی رسانه های امروز در قالب جنگ نرم را بسیار مخرب تر از سلاح ها و جنگ افزارها توصیف کرد.
مدیرگروه رادیوی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما توصیه کرد، سعی کنند فرزند زمانه خود باشند.
قائم مقام خبرگزاری صدا و سیما گفت: رسانه های غربی با عبور از مبحث جنگ نرم، ابتدا تئوری قدرت هوشمند و به تازگی تئوری قدرت هنرمندانه را مطرح کرده اند.