تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۶۱
دانشگاه صدا و سیما و شبکه آموزش در مسیر ارتقای سطح همکاری ها

رییس دانشگاه صدا و سیما و مدیر شبکه تلویزیونی آموزش بر افزایش سطح همکاری های علمی و حمایت از تولیدات دانشجویی تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر مسعود احمدی افزادی مدیر شبکه آموزش با حضور در این دانشگاه با دکتر شهاب اسفندیاری دیدار و گفتگو کرد.

در این جلسه که مقدمه ای برای امضای تفاهمنامه طرفین در آینده نزدیک بود، موضوعاتی همچون پوشش زنده تصویری و یا تولیدی برنامه های دانشگاه اعم از جشنواره ها، ورکشاب های تخصصی، المپیادهای علمی رسانه ای، تولیدات تلویزیونی دانشجویی، مهارت آموزی و کارورزی دانشجویان مطرح شد.

همچنین دکترنظری رییس دانشکده تولید، دکترطهماسبی مدیرکل پژوهش دانشگاه، محمد حسام پور مدیرهمکاری های علمی و امور بین الملل، شعیب حسینی مدیر تولید دانشجویی و احمد لنگرودی سرپرست واحد کارآفرینی دانشگاه در این جلسه حضور داشته و نقطه نظرات خود را برای افزایش سطح تعامل دانشگاه با شبکه آموزش مطرح کردند.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.