تعداد بازدید : 219 - تاریخ خبر : سه شنبه 20 شهریور 1397 - 05:03
بررسی راهکارهای ایجاد رشته فناوری فرهنگی در دانشگاه صدا و سیما

در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صدا و سیما بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در این نشست سه جانبه آقایی، نماینده معاونت علمی ریاست جمهوری، دکتر تقی راد، معاون بین الملل دانشگاه خواجه نصیر طوسی و دکتر صادقی نیارکی، مدیرگروه رشته فناوری فرهنگی دانشگاه خواجه نصیرطوسی میهمان دکتر شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه صداوسیما بودند.

در این جلسه راهکارهای توسعه و گسترش رشته فناوری فرهنگی با مشارکت دانشگاه صداوسیما بررسی شد. همچنین با توجه به امکانات، سرمایه علمی و تعامل جدی دانشگاه صداوسیما با بخش صنعت تلویزیون، مقرر شد کارگروه مشترکی برای بررسی و تنظیم تفاهم نامه همکاری علمی جهت توسعه رشته فناوری فرهنگی تشکیل گردد.

در پایان جلسه مدیران دانشگاه خواجه نصیر طوسی از استودیوها و لابرتوارهای دانشگاه صداوسیما بازدید کردند.

یادآور می شود رشته فناوری فرهنگی، یکی از رشته های جدید و بینارشته ای است که دانشجویان در مقطع ارشد و دکتری با هدف جذب در صنایع خلاق، راهکارهای توسعه فرهنگی با استفاده از تکنولوژی های نوین را می آموزند. با توجه به تجربه موفق کشور کره جنوبی درعرصه سیاست گذاری فرهنگی و حمایت از صنعت فرهنگ، هم اکنون دوره دکتری مشترکی با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری ایران در دانشگاه خواجه نصیر و دانشگاه کائس کره جنوبی دررشته فناوری فرهنگی ایجاد شده است.

نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.
اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.