تاریخ خبر:‌سه شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۴۳
بررسی راهکارهای ایجاد رشته فناوری فرهنگی در دانشگاه صدا و سیما

در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صدا و سیما بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در این نشست سه جانبه آقایی، نماینده معاونت علمی ریاست جمهوری، دکتر تقی راد، معاون بین الملل دانشگاه خواجه نصیر طوسی و دکتر صادقی نیارکی، مدیرگروه رشته فناوری فرهنگی دانشگاه خواجه نصیرطوسی میهمان دکتر شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه صداوسیما بودند.

در این جلسه راهکارهای توسعه و گسترش رشته فناوری فرهنگی با مشارکت دانشگاه صداوسیما بررسی شد. همچنین با توجه به امکانات، سرمایه علمی و تعامل جدی دانشگاه صداوسیما با بخش صنعت تلویزیون، مقرر شد کارگروه مشترکی برای بررسی و تنظیم تفاهم نامه همکاری علمی جهت توسعه رشته فناوری فرهنگی تشکیل گردد.

در پایان جلسه مدیران دانشگاه خواجه نصیر طوسی از استودیوها و لابرتوارهای دانشگاه صداوسیما بازدید کردند.

یادآور می شود رشته فناوری فرهنگی، یکی از رشته های جدید و بینارشته ای است که دانشجویان در مقطع ارشد و دکتری با هدف جذب در صنایع خلاق، راهکارهای توسعه فرهنگی با استفاده از تکنولوژی های نوین را می آموزند. با توجه به تجربه موفق کشور کره جنوبی درعرصه سیاست گذاری فرهنگی و حمایت از صنعت فرهنگ، هم اکنون دوره دکتری مشترکی با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری ایران در دانشگاه خواجه نصیر و دانشگاه کائس کره جنوبی دررشته فناوری فرهنگی ایجاد شده است.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.