تعداد بازدید : 1182 - تاریخ خبر : سه شنبه 20 شهریور 1397 - 03:57
اطلاعیه ؛
قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری 1397 دانشگاه صدا و سیما

جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این زمان بندی برای تشکیل پرونده و انتخاب واحد پذیرفته شدگان است.

فایل PDF جدول زمان بندی را از...اینجا... دریافت کنید.

نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.