تاریخ خبر:‌سه شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۶۶۷
اطلاعیه ؛
قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری 1397 دانشگاه صدا و سیما

جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این زمان بندی برای تشکیل پرونده و انتخاب واحد پذیرفته شدگان است.

فایل PDF جدول زمان بندی را از...اینجا... دریافت کنید.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.