تاریخ خبر:‌سه شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ - بازدید:‌۷۵۱
پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه صدا و سیما - قم

اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما ، داوطلبان آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد 1397 دانشکده دین و رسانه صدا و سیما - قم ( ویژه طلاب ) برای مشاهده اسامی قبول شدگان نهایی آزمون و اطلاع از نحوه ثبت نام به لینک ذیل مراجعه کنند.

فهرست اسامی قبول شدگان دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.