تعداد بازدید : 382 - تاریخ خبر : سه شنبه 20 شهریور 1397 - 01:09
پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه صدا و سیما - قم

اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما ، داوطلبان آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد 1397 دانشکده دین و رسانه صدا و سیما - قم ( ویژه طلاب ) برای مشاهده اسامی قبول شدگان نهایی آزمون و اطلاع از نحوه ثبت نام به لینک ذیل مراجعه کنند.

فهرست اسامی قبول شدگان دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم

نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.
اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.