تعداد بازدید : 118 - تاریخ خبر : دوشنبه 19 شهریور 1397 - 11:25
درخشش دانش آموزان هنرستان صدا و سیما در جشنواره فیلم رشد

دانش آموزان هنرستان صدا و سیما با کسب بالاترین امتیاز و بیشترین سهم، توانستند به عنوان صاحبان آثار برتر فیلم کوتاه به جشنواره رشد راه یابند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما هیات داوران از میان ده ها فیلم کوتاه ساخته شده توسط دانش آموزان پسر مقطع متوسطه شهر تهران تعداد 14 اثر را به عنوان آثار برگزیده برای ورود به جشنواره فیلم رشد انتخاب و معرفی کرد.

نکته قابل توجه این است که از این تعداد، 9 اثر به دانش آموزان هنرستان صدا و سیما اختصاص دارد. اسامی دانش آموزان و آثار برتر به ترتیب ذیل است.

1 - سیدمحمد راوین طاهایی با فیلم بغض

2 - محمدصفا صفری با فیلم دّرنایاب

3 - علی سامان با فیلم جهاد

4 - مرتضی علی سمیعی با فیلم بجنگ

5 - امین احمدی با فیلم آخرین پروانه

6 - میرو نظریان با فیلم مرگ مجازی

7 - دانیال نجفی با فیلم وهم

8 - محمدپارسا رحیم زاده با فیلم روز بارانی

9 - محمد سیف/ ارشیا اشتری با فیلم زندان و دوستان

نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.
اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.