تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ - بازدید:‌۳۰۴
درخشش دانش آموزان هنرستان صدا و سیما در جشنواره فیلم رشد

دانش آموزان هنرستان صدا و سیما با کسب بالاترین امتیاز و بیشترین سهم، توانستند به عنوان صاحبان آثار برتر فیلم کوتاه به جشنواره رشد راه یابند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما هیات داوران از میان ده ها فیلم کوتاه ساخته شده توسط دانش آموزان پسر مقطع متوسطه شهر تهران تعداد 14 اثر را به عنوان آثار برگزیده برای ورود به جشنواره فیلم رشد انتخاب و معرفی کرد.

نکته قابل توجه این است که از این تعداد، 9 اثر به دانش آموزان هنرستان صدا و سیما اختصاص دارد. اسامی دانش آموزان و آثار برتر به ترتیب ذیل است.

1 - سیدمحمد راوین طاهایی با فیلم بغض

2 - محمدصفا صفری با فیلم دّرنایاب

3 - علی سامان با فیلم جهاد

4 - مرتضی علی سمیعی با فیلم بجنگ

5 - امین احمدی با فیلم آخرین پروانه

6 - میرو نظریان با فیلم مرگ مجازی

7 - دانیال نجفی با فیلم وهم

8 - محمدپارسا رحیم زاده با فیلم روز بارانی

9 - محمد سیف/ ارشیا اشتری با فیلم زندان و دوستان

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.