تعداد بازدید : 169 - تاریخ خبر : یکشنبه 18 شهریور 1397 - 09:42
آنتن پخش مستقیم شبکه ایران کالا در دانشگاه صدا و سیما

امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه صدا و سیما و پارک علم و فناوری به صورت مستقیم از آنتن شبکه تلویزیونی ایران کالا پخش شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در این برنامه زنده تلویزیونی، دکتر شهاب اسفندیاری هدف اصلی شبکه ایران کالا را حمایت از تولید داخلی بیان کرد و گفت: تعامل و همکاری مستمر بخش های صنعتی و دانشگاهی سوژه بسیار خوبی برای شبکه ایران کالا در جهت نیل به هدف خود و نمایش تولیدات ایرانی است.

رییس دانشگاه صدا و سیما افزود: در کشورهای توسعه یافته، فرهنگ و هنر به عنوان صنایع درآمدزا لحاظ می شوند و نقش قابل ملاحظه ای در تولید ناخالص ملی ایفا می کنند.

اسفندیاری ادامه داد: اقتصاد فرهنگ در کشور ما بایستی جدی تر گرفته شود و امیدواریم سهم هنر و علوم انسانی در تولید و کارآفرینی داخلی افزایش یابد.

نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.
اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.