تعداد بازدید : 1193 - تاریخ خبر : چهارشنبه 17 مرداد 1397 - 03:25
تسهیلات رفاهی- دانشجویی دانشجویان روزانه دانشگاه صدا و سیمااعلام شد

بر اساس اعلام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، تسهیلات رفاهی- دانشجویی دانشجویان روزانه این دانشگاه به شرح ذیل است.

بر اساس اعلام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، تسهیلات رفاهی- دانشجویی دانشجویان روزانه این دانشگاه به شرح ذیل است.

خوابگاه های دانشگاه

دانشجویان دوره های روزانه واجد شرایط، در صورت وجود ظرفیت خالی، با توجه به امکانات و مقررات جاری دانشگاه و نیز تعداد متقاضیان می توانند از تاریخ شروع به تحصیل به شرح زیر از خوابگاه های دانشجویی به صورت رایگان استفاده نمایند:
- دانشجویان دوره های کاردانی و کارشناسی ارشد ناپیوسته: حداکثر 4 نیمسال
- دانشجویان دوره های کارشناسی پیوسته: حداکثر 8 نیمسال

سرویسهای ایاب و ذهاب دانشجویان:
همه روزه بجز روزهای تعطیل در سه نوبت صبح از خوابگاهها به دانشگاه و در سه نوبت عصراز دانشگاه به خوابگاهها سرویس دایر می باشد

امورتغذیه دانشجویان
- دانشجویان روزانه می توانند با نرخ 10 هزار ریال (به ازای هر وعده در سال ۹۶_۹۷) از غذای دانشگاه استفاده کنند.
- امکان رزرو و حذف غذا در اتوماسیون تغذیه در تمام ایام هفته (حتی روزهای تعطیل) برای دانشجویان خوابگاهی وجود دارد.

تسهیلات مربوط به ایثارگران
ایثارگران (شامل دانشجوی جانبازِ 25 درصد و بالاتر، فرزند جانباز 25 درصد و بالاتر و نیز خانواده معظم شهدا) با ارائه «مدارک ایثارگری» و نیز «تاییدیه بنیاد شهید» می توانند از تسهیلات بنیاد شهید و امور ایثارگران بهره مند شوند. جزییات این تسهیلات در ابتدای هر ترم اعلام می شود.

تسهیلات مالی دانشجویی
دانشجویان روزانه می توانند در صورت تامین اعتبار لازم از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزرات علوم، تحقیقات و فناوری و دارا بودن سایر شرایط در هر ترم از وام های زیر استفاده نمایند:
- وام تحصیلی (ویژه دانشجویان روزانه)
- وام ضروری (ویژه دانشجویان روزانه)
- وام ازدواج (ویژه دانشجویان روزانه)
- وام مسکن متاهلی (ویژه دانشجویان روزانه)
- وام حج و عتبات (ویژه دانشجویان روزانه)
همچنین تسهیلات ویژه که توسط دانشگاه صدا و سیما پرداخت می شود، شامل موارد زیر است:
- تسهیلات هدیه بلاعوض ازدواج (ویژه دانشجویان روزانه)
- تسهیلات وام ضروری دانشگاه (ویژه دانشجویان روزانه)
- برخی از شرایط بهره مندی از تسهیلات
- میزان وام در هر ترم، با نظر مدیریت دانشجویی و با توجه به بودجه تخصیصی صندوق رفاه دانشجویی و بر اساس شرایط ذیل بوده و ثبت نام در سامانه و ارائه مدارک، تعهدی جهت پرداخت وام ایجاد نمی کند.
- عدم اشتغال به کار در زمان دریافت وام (به استثنای کار دانشجویی)
- عدم مشروطی تحصیلی
- متقاضیان وام نباید در مرخصی تحصیلی باشند.
استخدام
- سازمان صدا و سیما هیچگونه تعهدی نسبت به جذب دانشجویان ندارد اما در صورت نیاز و داشتن شرایط و ضوابط اختصاصی و معرفی از سوی کمیته امتیازبندی دانشگاه در هر یک از مراکزی که سازمان تعیین کند موظف به انجام تعهد خدمت می باشند.

عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما، سبک زندگی غربی را بارزترین چالش امروزه دین در تمام جهان دانست.
فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.