تعداد بازدید : 1280 - تاریخ خبر : یکشنبه 14 مرداد 1397 - 11:41
دانشگاه صدا و سیما در یک نگاه

داوطلبان آزمون سراسری سال 1397 و علاقمندان به ادامه تحصیل در دانشگاه صدا و سیما از طریق لینک زیر می توانند با دانشکده ها و فعالیت های علمی، آموزشی و مهارتی این دانشگاه آشنا شوند.

دانشگاه صدا و سیما را در یک نگاه اینجا مشاهده و مطالعه کنید.

عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما، سبک زندگی غربی را بارزترین چالش امروزه دین در تمام جهان دانست.
فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.