تعداد بازدید : 1069 - تاریخ خبر : جمعه 12 مرداد 1397 - 03:03
اعلام تقویم آموزشی نیمسال اول و دوم دانشگاه صدا و سیما

اداره کل آموزش دانشگاه صدا و سیما تقویم آموزشی نیمسال اول و دوم 98 - 1397 این دانشگاه را اعلام کرد.

اداره کل آموزش دانشگاه صدا و سیما تقویم آموزشی نیمسال اول و دوم 98 - 1397 این دانشگاه را اعلام کرد.

فایل تقویم آموزشی به آدرس زیر قابل مشاهده و برداشت است.

تقویم آموزشی مصوب نیم‌سال اول سال تحصیلی 98-97

تقویم آموزشی مصوب نیم‌سال دوم سال تحصیلی 98-97

عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما، سبک زندگی غربی را بارزترین چالش امروزه دین در تمام جهان دانست.
فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.