تعداد بازدید : 478 - تاریخ خبر : چهارشنبه 3 مرداد 1397 - 05:04
تقدیر رییس دانشگاه صدا و سیما از همکاری و زحمات کارکنان مرکز حراست سازمان

دکتر اسفندیاری در نشستی صمیمی از همکاری و همدلی همکاران مرکز حراست سازمان قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر شهاب اسفندیاری دردیدار با قائم مقام مرکز حراست سازمان و جمعی از همکاران حراست سازمان که با دانشگاه صدا و سیما همکاری دارند از زحمات صمیمانه آنان و همیاری در برگزاری همایش های سالانه ملی و بین المللی دانشگاه تشکر کرد و افزود: برگزاری همایش ملی حکمت مطهر، میزبانی جشنواره بین المللی فیلم فجر و نشست‌های متعدد علمی و فرهنگی با حضور میهمانان داخلی و خارجی در دانشگاه در یکسال گذشته با همیاری و همکاری شایسته همکاران حراست سازمان و دانشگاه با آبرومندی و کمترین حاشیه برگزار شده است.

دکتر اسفندیاری ضمن تشکر از زحمات همکاران حراست در خوابگاه‌ها بر لزوم تقویت همکاری حراست دانشگاه و معاونت دانشجویی در مراقبت از محیط فرهنگی سالم و پویا در خوابگاه‌ها تاکید کرد.

آقای طلوع اصل قائم مقام مرکز حراست سازمان نیز از حسن نیت رییس و همکاران دانشگاه صدا و سیما و زحمات پرسنل حراست این دانشگاه تشکر کرد و گفت: تکریم ارباب رجوع و رعایت قوانین و مقررات سازمانی و حفظ حقوق فردی همیشه مورد توجه و تاکید رییس محترم مرکز حراست سازمان بوده است.
رییس دانشگاه صدا و سیما در پایان خواستار پیگیری طرح مبادی ورودی اختصاصی برای دانشگاه و همچنین تعیین همکاران ثابت برای حراست دانشگاه شد.

ملکی مدیر حراست دانشگاه نیز گفت: ایجاد زمینه مناسب برای همکاران سازمانی از اهداف مهم مرکز حراست سازمان است که در سایه آن همکاران با آرامش و امنیت در جهت تحقق اهداف سازمانی و رسانه ای بکوشند.

وی افزود: ارتقاء خدمات حفاظتی و تسهیل ورود و خروج استادان و کارکنان دانشگاه، طراحی برچسب ورود خودرویی، صدور کارت مدعو برای استادان و اعضای هیأت علمی، طراحی جدید کارت های شناسایی دانشجویان و خوابگاه های دانشجویی و انعکاس مناسب مشکلات استادان، کارکنان و دانشجویان برای ارتقای سطح رضایت مندی و افزایش بهره وری دانشگاه از جمله خدمات اداره حراست دانشگاه صدا و سیما در یکسال گذشته بوده است.

در پایان این جلسه کارکنان حراست دانشگاه و همکاران مبادی ورودی سازمان نهار را با رییس دانشگاه و قائم مقام مرکز حراست صرف کردند و رییس دانشگاه هدایایی به نشان تقدیر به آنها اهدا کرد.

جلسه دفاع پروژه کارشناسی محمد معین باب الحوائجی با حضور دکتر شهاب اسفندیاری، رییس دانشگاه صدا و سیما و استقبال پرشور دانشجویان برگزار شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما، سبک زندگی غربی را بارزترین چالش امروزه دین در تمام جهان دانست.
فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.