تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۴۰
ساخت استودیوی مجازی دانشگاه صدا و سیما در دست کار قرار گرفت

رییس دانشکده تولید رادیو و تلویزیون از آغاز به کار مرمت، نوسازی و بازسازی 2 استودیوی تلویزیونی دانشگاه صدا و سیما خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر کاظم نظری در حین بازدید از استودیوی تلویزیونی شماره 2 و استودیوی فیلمبرداری و انیمیشن دانشگاه از آغاز به کار ساخت استودیوی مجازی خبر داد و گفت: این استودیو برای راه اندازی رشته جلوه های ویژه دانشکده تولید در نظر گرفته شده و کارهای عملیاتی آن می بایست تا پیش از آغاز سال تحصیلی جدید تمام و آماده بهره برداری شود.

وی افزود: استودیوی شماره 2 نیاز به مرمت و تجهیز دوباره دارد چرا که دانشجویان برای برنامه سازی استودیویی و کار عملی دروس 1 و 2 تولید تلویزیونی نیاز مبرم به این استودیو دارند.
در این بازدید آقای خراسانی معاون برنامه ریزی، مالی و پشتیبانی و تنی چند از مدیران و کارشناسان دکتر نظری را همراهی می کردند.

عید نوروز و بهار طبیعت امسال با ایام ماه مبارک رجب و میلاد موفور السّرور مولای متّقیان و بابِ مدینه علم حضرت علی بن ابیطالب (ع) مقارن و متبرک شده است.
انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.