تاریخ خبر:‌پنج شنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۹۶
با همکاری دانشگاه صدا و سیما، دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران و شبکه ۴ سیما انجام می‌شود؛
مشارکت استادان و دانشجویان در تحقیق و تولید رسانه‌ای در حوزه بین‌الملل

رئیس دانشگاه صدا و سیما، رئیس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران و مدیر شبکه چهار سیما در نشستی مشترک برای همکاری علمی، پژوهشی و رسانه‌ای توافق کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، در این نشست دکتر شهاب اسفندیاری رییس این دانشگاه، حجت الاسلام دکتر سعیدرضا عاملی رییس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران، دکتر مسعود معینی پور مدیرشبکه چهارسیما، دکتر مرندی رییس گروه آمریکاشناسی دانشکده مطالعات جهان، دکتر ساعی رییس دانشکده ارتباطات و رسانه دانشگاه صدا و سیما، آقای شعیب حسینی مدیر تولید دانشجویی حضور داشتند.

مشارکت استادان و دانشجویان در تحقیق، طراحی و تولید برنامه‌های نوین و مبتکرانه برای رصد و تحلیل تحولات بین‌المللی و تدبیر راهکارهایی برای بهره‌برداری بهینه از محتواهای مناسب فضای مجازی در سطح بین‌الملل و انعکاس آن در رسانه‌های داخلی محور اصلی این جلسه بود.

در این جلسه همچنین در مورد برگزاری دوره های مشترک علمی و پژوهشی و کارگاه‌های آموزشی، دعوت از استادان و اندیشمندان خارجی و تولید و پخش برنامه‌های علمی مشترک از شبکه چهار سیما بحث و گفتگو شد.

در این جلسه مقرر شد یک کار گروه مشترک جهت پیگیری توافقات و انجام مطالعات کارشناسی تشکیل شود. در انتهای این جلسه دکتر عاملی و دکتر مرندی از بخش‌های مختلف دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند و با ظرفیت‌های علمی و امکانات فناوری رسانه در این دانشگاه آشنا شدند.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.