تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۰۹
دکتر ساعی:
استراتژی دانشگاه، پذیرش نکردن داوطلبان غیرکیفی است

رییس دانشکده ارتباطات و رسانه گفت: هدف دانشگاه پرکردن ظرفیت کمّی دانشکده ها به هرشکل ممکن نیست بلکه استراتژی ما جلوگیری از پذیرش داوطلبان غیرکیفی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر محمدحسین ساعی افزود: چهارسال است که حضوری جدی در کمیته مصاحبه های دانشکده ارتباطات دارم و آنچه برایم خیلی جالب بود اینکه داوطلبان امسال خیلی بیشتر از سالهای گذشته بودند. این در حالی است که بسیاری از دانشگاه ها با کاهش تعداد داوطلبان مواجه شدند.
وی تصریح کرد: کار کمیته های مصاحبه حضوری امسال خیلی سخت تر از سالهای گذشته شده چرا که شاهد حضور داوطلبان باسواد، قابل و باانگیزه هستیم بنابراین کمیته ها بایستی از میان داوطلبان باکیفیت حاضر، افراد باکیفیت تر در بخش های علمی، عمومی و مهارتی را انتخاب کنند که این امر برای استادان دانشگاه بسیار خشنود کننده است.
ساعی با اشاره به شناخته تر شدن دانشگاه صدا و سیما بواسطه رفتار وزارت علوم در حذف و سپس بازگشت رشته های تحصیلی این دانشگاه، گفت: فعالیت منطقی و آزاد تشکل های دانشجویی این دانشگاه، وجود گروه های دانشجویی فعال در شبکه های اجتماعی، شناخت خانواده ها از محیط سالم و امن دانشگاه در کنار رفتار چالش برانگیز وزارت علوم باعث شناخته تر شدن دانشگاه صدا و سیما و بالطبع رجوع بیشتر داوطلبان کارشناسی ارشد شد.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.