تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۶۹
دکتر نظری:
اعتماد خانواده ها به دانشگاه صداوسیما بیشتر شده است

رییس دانشکده تولید رادیو و تلویزیون گفت: نگرانی بسیاری از خانواده ها و تماس های مکرر آنها با دانشگاه درپی حذف و بازگشت رشته های تحصیلی، نشان از میزان اعتماد ایشان به دانشگاه صدا و سیما دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر کاظم نظری افزود: حذف و بازگشت دوباره رشته های تحصیلی این دانشگاه توسط وزارت علوم باعث نگرانی بسیاری از خانواده های دارای فرزند داوطلب کارشناسی ارشد شد. این خانواده های به طور مستمر با دانشگاه صدا و سیما تماس می گرفتند و اخبار و اطلاعیه های این دانشگاه را پیگیری می کردند چرا که مایل بودند فرزندانشان در این دانشگاه ادامه تحصیل بدهند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: نگرانی خانواده ها برای مسئولان دانشگاه بسیار مبارک و دلگرم کننده بود چرا که نشان دهنده حس اعتماد بالای خانواده ها به دانشگاه صدا و سیما است.
نظری گفت: امسال و با وجود چالش ایجاد شده از سوی وزارت علوم، نه تنها تعداد داوطلبان ادامه تحصیل در این دانشگاه کم نشد بلکه با افزایش قابل توجهی نسبت به سالهای گذشته روبرو شدیم.
وی با اشاره به جذابیت ذاتی رادیو و تلویزیون برای جوانان افزود: امسال داوطلبان قابل توجهی از شهرهای مرزی و مناطق کم برخوردار برای مصاحبه حضوری به دانشگاه آمدند. این امر نویدبخش خوبی برای مراکز صدا و سیمای استان ها برای پرورش نیروهای متخصص بومی می تواند باشد.
رییس دانشکده تولید رادیو و تلویزیون گفت: اعضای کمیته های مصاحبه حضوری از انگیزه خوب و سطح علمی بالا داوطلبان امسال خبر می دهند که این امر نشانه امیدبخشی برای ارتقای سطح کمی و کیفی تولیدات رسانه ای در سالهای پیش رو خواهد بود.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.