تاریخ خبر:‌شنبه ۲ تیر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۷۸۱
اطلاعیه ؛
انتصاب در دانشگاه صدا و سیما

رییس دانشگاه صدا و سیما احکام سه انتصاب را در دانشکده تولید رادیو و تلویزیون این دانشگاه امضاء کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در احکام جداگانه ای آقایان دکتر کاظم نظری را به سمت رییس دانشکده تولید رادیو و تلویزیون، دکتر رامین شمسایی را به سمت معاون آموزش و پژوهش دانشکده تولید رادیو و تلویزیون و احمدعلی سجادی صدر را به سمت مدیر گروه تلویزیون این دانشکده منصوب کرد.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.