تعداد بازدید : 623 - تاریخ خبر : چهارشنبه 23 خرداد 1397 - 09:30
اطلاعیه مهم و فوری
بازگشت رشته های حذف شده دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته

کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.

بنابر اعلام رییس دانشگاه صدا و سیما، عصر چهارشنبه 23 خرداد، سازمان سنجش با صدور اصلاحیه شماره ۵ سه رشته باقیمانده دانشگاه صدا و سیما را به دفترچه انتخاب رشته بازگرداند.
بدین ترتیب داوطلبان رشته های مهندسی برق گرایش مخابرات سیستم، ارتباطات، مدیریت رسانه تا فردا پنجشنبه 24 خرداد می توانند این رشته‌ها را در دانشگاه صدا و سیما انتخاب کنند.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما

مدیریت تحصیلات تکمیلی در خبری اعلام کرد؛ دانشگاه صداوسیما به منظور یکسان سازی شیوه نگارش و انتشار پایان نامه ها، بر مبنای بخشنامه وزارت علوم عمل خواهد کرد.
بخشی از آثار تولید تلویزیونی دانشجویان دانشکده تولید رادیو و تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به صورت کلیپی کوتاه تهیه شد.
سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نخستین دوره جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ برگزار می کند.
بر اساس اعلام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، تسهیلات رفاهی- دانشجویی دانشجویان روزانه این دانشگاه به شرح ذیل است.
داوطلبان آزمون سراسری سال 1397 و علاقمندان به ادامه تحصیل در دانشگاه صدا و سیما از طریق لینک زیر می توانند با دانشکده ها و فعالیت های علمی، آموزشی و مهارتی این ...