تعداد بازدید : 550 - تاریخ خبر : چهارشنبه 23 خرداد 1397 - 09:30
اطلاعیه مهم و فوری
بازگشت رشته های حذف شده دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته

کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.

بنابر اعلام رییس دانشگاه صدا و سیما، عصر چهارشنبه 23 خرداد، سازمان سنجش با صدور اصلاحیه شماره ۵ سه رشته باقیمانده دانشگاه صدا و سیما را به دفترچه انتخاب رشته بازگرداند.
بدین ترتیب داوطلبان رشته های مهندسی برق گرایش مخابرات سیستم، ارتباطات، مدیریت رسانه تا فردا پنجشنبه 24 خرداد می توانند این رشته‌ها را در دانشگاه صدا و سیما انتخاب کنند.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.