تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - بازدید:‌۸۰۶
اطلاعیه مهم و فوری
بازگشت رشته های حذف شده دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته

کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.

بنابر اعلام رییس دانشگاه صدا و سیما، عصر چهارشنبه 23 خرداد، سازمان سنجش با صدور اصلاحیه شماره ۵ سه رشته باقیمانده دانشگاه صدا و سیما را به دفترچه انتخاب رشته بازگرداند.
بدین ترتیب داوطلبان رشته های مهندسی برق گرایش مخابرات سیستم، ارتباطات، مدیریت رسانه تا فردا پنجشنبه 24 خرداد می توانند این رشته‌ها را در دانشگاه صدا و سیما انتخاب کنند.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.