تعداد بازدید : 159 - تاریخ خبر : دوشنبه 21 خرداد 1397 - 10:30
افزایش احتمال بازگشت رشته های حذف شده دانشگاه صدا و سیما

در پی دیدار و گفتگوی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری و رییس دانشگاه صدا و سیما، احتمال بازگشت رشته های حذف شده دانشگاه صدا و سیما افزایش یافت.

به اطلاع داوطلبان مجاز به انتخاب رشته‌ آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۷ می رساند:
با عنایت به دیدار روز گذشته (مورخ ۲۱ / ۳ / ۹۷) رئیس دانشگاه صدا و سیما با وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص بازگشت رشته‌های باقیمانده دانشگاه به دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد، و پیرو دستور مجدد وزیر محترم علوم به معاونت آموزشی در این خصوص، احتمالا فردا سازمان سنجش اصلاحیه جدید دفترچه انتخاب رشته را منتشر خواهد کرد.

همچنین بنا به گفته برخی مسئولان سازمان سنجش، مهلت انتخاب رشته تا آخر هفته تمدید خواهد شد. لذا مجددا از داوطلبان علاقمند به انتخاب ۳ رشته حذف شده دانشگاه صدا و سیما (مدیریت رسانه، ارتباطات و مهندسی برق - مخابرات سیستم) درخواست می‌شود تا آخرین مهلت انتخاب رشته شکیبایی به خرج دهند و به اطلاعیه‌های جدید سازمان سنجش در پایگاه اطلاع رسانی این سازمان توجه کنند.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.